Waar kun je de serie ‘The Rookie’ (2018-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Rookie’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2018 met een IMDb-score van 8.0 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Rookie’ uit 2018- online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Rookie is een titel uit het jaar 2018 in het genre ‘Misdaadkomedie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.0, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

🌍 VPNJe kunt deze serie door het gebruik van een VPN gratis via de Amerikaanse website ABC naar het nieuwste seizoen 6 kijken. 👉 Lees alles over het kijken van The Rookie met een VPN.
✔️ NetflixMet een abonnement kun je in het aanbod van Netflix momenteel naar The Rookie kijken in Nederland, maar alleen naar de eerste vier seizoenen op het moment van schrijven.
✔️ VideolandMomenteel zijn de eerste vijf seizoenen van de serie ‘The Rookie’ in het aanbod van Videoland opgenomen.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Rookie bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.

Met een VPN via ABC en Hulu

Er is een groep mensen die een VPN gebruikt om naar de nieuwste afleveringen van The Rookie te kijken. Momenteel blijkt dat namelijk mogelijk te zijn, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland wanneer je geen toegang hebt tot de beschikbare streamingdiensten. Het is wel belangrijk om hiervoor een goede VPN te gebruiken.

In een notendop werkt het heel simpel: een Virtual Private Network (VPN) is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op een ander land? Dan denkt de desbetreffende website die je bezoekt dat jij in dat land bent en kun je als gevolg hiervan gewoon toegang krijgen tot streams die je misschien normaal gesproken niet vanuit Nederland of een andere locatie kunt bekijken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld ABC uit de Verenigde Staten kiezen, een kanaal dat de nieuwste afleveringen van de serie online gratis uitzendt. Een week na de tv-uitzending komen ze gratis online beschikbaar, maar je kunt ook al eerder dan dat via Hulu in de USA kijken (kosteloze proefperiode van een 7 dagen). Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Rookie bij ABC en begin met kijken! 🍿

Gratis online kijken naar The Rookie

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Rookie bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van The Rookie meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

TitelThe Rookie
Jaar2018
SoortSerie
CategorieMisdaadkomedie
IMDb-cijferGemiddeld 8.0 uit 10

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.