Waar kun je de film ‘The Lost City’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Lost City (2022) online kijken kunnen. Deze film met topacteurs als Sandra Bullock, Brad Pitt, Daniel Radcliffe en Channing Tatum vertelt het verhaal van Loretta Sage, de schrijfster van historische, romantische boeken. De verloren stad uit een van haar romans blijkt echt te bestaan. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Lost City’ (2022) online kijken?

The Lost City is gemaakt door Paramount Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Paramount Global. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Lost City bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds juni 2022 te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat The Lost City naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Lost City niet in het aanbod opgenomen.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven eveneens te zien in het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Lost City nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Lost City’ (2022)

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”.

Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden. Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

Streaming informatie over de film

TitelThe Lost City
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie, Avontuur, Romantiek
IMDb6,1 uit 68.000 stemmen
RegisseurAaron Nee, Adam Nee
CastSandra Bullock, Channing Tatum, Oscar Nunez, Patti Harrison, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Brad Pitt

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.