Waar kun je de serie ‘That ’70s Show’ (1998-2006) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie That ’70s Show online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 1998 met een IMDb-score van 8.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘That ’70s Show’ uit 1998 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie That ’70s Show is een titel uit het jaar 1998 in de genres Komedie, Drama en Romantiek. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.1, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Op het moment van schrijven staat hij niet op een streamingdienst in Nederland. Toch kun je hier naar That ’70s Show kijken door het gebruik van een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de serie That ’70s Show bij de Amerikaanse streamingdienst Peacock kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar That ’70s Show bij de streamingdienst Peacock en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode momenteel de enige bij ons enige bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de serie. Daarnaast kun je ook via de twee onderstaande webwinkels de dvd vinden.

🌎 Peacock Lees direct alles over streaming met een VPN. De streamingdienst Peacock is namelijk niet beschikbaar vanuit Nederland, maar met een goede VPN kun je wel toegang tot het video on demand-platform in de Verenigde Staten krijgen. Daar maakt That ’70s Show momenteel onderdeel uit van het aanbod.
💿 Bol.com ➡️ Ga direct naar That ’70s Show bij Bol.com. Hier is het momenteel mogelijk om de dvd’s van meerdere seizoenen van de serie te bestellen.
💿 Amazon.nl ➡️ Ga direct naar That ’70s Show bij Amazon.nl. Ook bij deze grote webwinkel kun je de dvd’s online vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar That ’70s Show kijken in Nederland. De sequel That ’90s Show kun je sinds begin 2023 wél bij Netflix kijken.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot That ’70s Show.

Komt That ’70s Show in de toekomst op Netflix in Nederland?

That ’70s Show is op het moment van schrijven niet te zien op Netflix in Nederland, terwijl de vervolgserie That ’90s Show er sinds begin 2023 wél op staat. Ook is momenteel nog niet bekend of de uitzendrechten van de originele serie nog door de streamingdienst zullen worden aangekocht. Dat laat het video on demand-platform hieronder via hun officiële Twitter-kanaal weten. Alle seizoenen van de serie That ’70s Show vind je wel hier op Bol.com, zoals we eerder in dit artikel al lieten weten.


Gratis online kijken naar That ’70s Show

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie That ’70s Show bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van That ’70s Showt meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je bij YouTube terecht. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

Titel That ’70s Show
Jaar 1998-2006
Soort Serie
Categorie Drama, Komedie, Romantiek
IMDb-cijfer Gemiddeld 8.1 uit 10
Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.