‘That ’70s Show’-spin-off mét oude cast is nu te zien op Netflix

Was jij tussen 1998 en 2006 fan van That ’70s Show of heb je de serie daarna nog helemaal gebinged? Laat dan alles uit je handen vallen en nestel je op de bank, want Netflix heeft de gloednieuwe spin-off That 90’s Show vandaag live gezet. Leuk detail: een hoop leden van de oude cast keren terug, dus dat wordt een feest van herkenning!

Groot gedeelte van de originele cast in ‘That ’90s Show’

Producenten Marcy Carsey en Tom Werner keren terug voor That ’90s Show. Goed nieuws, want zij waren destijds ook betrokken bij That ’70s Show (en de eerdere spin-off That ’80s Show). En dat niet alleen: ze nemen een heel groot gedeelte van de originele cast mee. Zo keren Kurtwood Smith (Red) en Debra Jo Rupp (Kitty) terug als de Foremans en zullen ook Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna), Wilder Valderrama (Fez), Ashton Kutcher (Michael) en Mila Kunis (Jackie) te zien zijn in verschillende (bij)rollen.

De spin-off speelt zich, niet geheel verrassend, af in de jaren 90 en volgt de dochter van Eric en Donna, Leia Forman (Callie Haverda). Voor de zomer keert zij terug naar het dorp Point Place in Winconson om bij haar grootouders (Red en Kitty) te zijn. Daar raakt ze bevriend met haar rebelse buurmeisje Gwen. Klinkt goed! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘That ’90s Show’ is sinds 19 januari te zien op Netflix

Het eerste seizoen van That ’90s Show bestaat uit tien afleveringen en is sinds donderdag 19 januari 2023 te zien op Netflix. Dit is niet de enige nieuwe titel die in januari op Netflix verschijnt. Zo is vanaf 27 januari de gloednieuwe film You People te zien en gaat op diezelfde dag ook het eerste seizoen van de serie Lockwood & Co. in première.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.

TitelThat ’90s Show
Jaar2023
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen
GenreKomedie
MakerJeb Stuart
CastDebra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Reyn Doi, Sam Morelos, Maxwell Acee Donovan
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.