Sex Education is officieel verlengd met vierde seizoen door Netflix

Sex Education seizoen 4 is een feit! Dat heeft Netflix bekendgemaakt tijdens het wereldwijde fanevenement TUDUM op zaterdag 25 september. De komische serie is een regelrecht kijkcijferkanon op de streamingdienst, zeker nu hij weer op #1 in de Netflix Top 10 staat na de lancering van S3 op 17 september.

Sex Education seizoen 4 is een feit, laat Netflix weten

Goed nieuws, want tijdens het fanevenement TUDUM werd door Netflix bekendgemaakt dat seizoen 4 van Sex Education er officieel zal komen.

Wanneer kunnen we de komst van het vierde seizoen van Sex Education verwachten?

Seizoen 1 verscheen in januari 2019, seizoen 2 in januari 2020 en seizoen 3 in september 2021. De kans is dus groot dat seizoen 4 ergens rond eind 2022-begin 2023 op Netflix zal verschijnen, maar hierover is tot dusver nog niets officieel bevestigd.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video’s en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

In seizoen 3 is het een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Jaar2019
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreKomedie, Drama
IMDb8,3 uit 198.000 stemen
MakerLaurie Nunn
CastAsa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Aimee Lou Wood
KijkenBekijk direct op Netflix