‘Saw X’ komt deze maand naar Amazon Prime Video

Jigsaw maakte afgelopen jaar eindelijk een comeback. Met Saw X keerden we weer terug naar een wereld vol meedogenloze martelwerktuigen en heftige bloedvergieten. En John Kramer heeft deze keer een wel heel persoonlijke missie. Benieuwd? Eindelijk weten we wanneer de film op het kleine scherm verschijnt: Amazon Prime Video voegt hem deze maand toe.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘Saw X’ verschijnt in juni op Prime Video

Saw X was in oktober 2023 op het witte doek te bewonderen. De film verscheen eerder al op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, maar daar kon je hem enkel los kopen en huren. Binnenkort is hij eindelijk zonder aanvullende kosten te zien. Prime Video heeft bij het aankondigen van hun nieuwe aanbod in juni laten weten niet alleen populaire titels als The Iron Claw en Buenas Chicas toe te voegen, maar ook Saw X binnen te halen. Vanaf woensdag 19 juni bekijk je hem.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook geven we altijd de laatste nieuwtjes door via je mail en onze social media-kanalen.

3 redenen om ‘Saw X’ te kijken

1️⃣ John Kramer is ongeneeslijk ziek en heeft niet lang meer te leven. Als hij op een riskante experimentele medische procedure stuit die hem op wonderbaarlijke wijze beter moet maken, besluit hij het te doen. Maar na de operatie ontdekt hij dat het allemaal oplichterij was. Hij besluit wraak te nemen. En dat betekent dat je je weer kunt verheugen op een hoop ingenieuze valstrikken en bijzondere martelmachines.

2️⃣ Saw zou Saw niet zijn zonder Tobin Bell en gelukkig is hij er ook deze keer weer bij als John Kramer. De acteur die vanaf het eerste uur aan de franchise verbonden is, deinst op tachtigjarige leeftijd niet terug voor een paar griezelige scènes. Ook handlanger Amanda, gespeeld door Shawnee Smith, is opnieuw van de partij.

3️⃣ Kijkers waren razend enthousiast over het nieuwste deel van de franchise. De film wordt onder meer “het beste deel sinds het origineel” genoemd.

Meer informatie over de film

John Kramer (Tobin Bell) is terug. Het angstaanjagende Saw X speelt zich af tussen de gebeurtenissen van SAW I en II en vertelt het onbekende verhaal van Kramers meest persoonlijke spel. Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken.

TitelSaw X
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 59 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurKevin Greutert
CastTobin Bell, Shawnee Smith, Michael Beach

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.