Waar kun je de film ‘Saw X’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Saw X (2023) online kijken kunnen. Dit tiende deel in de bekende filmreeks laat zien hoe John Kramer wraak neemt op de personen die hem onder valse voorwendselen een medische procedure hebben laten ondergaan. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Saw X’ (2023) online kijken?

Saw X was in oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Saw X bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 22 februari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Alle andere Saw-films bekijk je nu al op Pathé Thuis.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Saw X niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxSaw X is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is hier op dit moment niet te streamen. Je kunt wel hier op Amazon Prime Video Saw en Jigsaw vinden.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Saw X’ (2023)

John Kramer (Tobin Bell) is terug. Het angstaanjagende Saw X speelt zich af tussen de gebeurtenissen van SAW I en II en vertelt het onbekende verhaal van Kramers meest persoonlijke spel. Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken.

Streaming informatie over de film

TitelSaw X
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurKevin Greutert
CastTobin Bell, Shawnee Smith, Michael Beach

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.