Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Met een 8.8 op IMDb is Peaky Blinders een van de meest populaire series van het moment. Nu is recentelijk door regisseur Antony Byrne via Instagram bevestigd dat er ook een zesde seizoen van de serie zal volgen, maar ook is in een interview met Variety bekendgemaakt dat dit het laatste deel van de serie zal zijn. De opnames zijn inmiddels volledig voltooid. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Peaky Blinders over?

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham net na de Eerste Wereldoorlog. Centrale figuur is Thomas Shelby, die de leiding heeft over een van de meest angstaanjagende bendes van de stad, de Peaky Blinders.

Titel: Peaky Blinders
Soort: serie
Seizoenen: 6 seizoenen
Genre: Misdaad, Drama
Maker: Steven Knight
Cast: Cillian Murphy, Paul Anderson, Helen McCrory
IMDb: 8.8 uit 340.000 stemmen
Bestel: Bestel direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix Nederland?

Goed nieuws voor fans van Peaky Blinders, want de opnames van het zesde seizoen zijn inmiddels helemaal voltooid! Dat liet het officiële Twitter-account van de serie weten.

Wanneer het slotseizoen op Netflix zal verschijnen, is helaas nog niet bekendgemaakt. Wel kunnen we ongeveer schatten dat de laatste afleveringen van de serie waarschijnlijk ergens in 2022 op de streamingdienst zouden verschijnen, maar dat is niet bevestigd.

  • Waar kun je Peaky Blinders seizoen 6 online kijken?

    Op dit moment is Peaky Blinders enkel op Netflix te bekijken en kun je de afleveringen dus niet streamen via andere video on demand-platforms als Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland. Als dit in de toekomst wel mogelijk wordt, vermelden we het op onze website.

  • Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix in Nederland?

    Eigenlijk zou het zesde seizoen van Peaky Blinders eind 2020 naar Netflix komen, maar de coronacrisis heeft roet in het eten gegooid bij de productie. Naar verwachting zal het nu ergens in 2022 worden tot we seizoen 6 op de streamingdienst kunnen bewonderen. We laten het als eerste weten via je mail zodra er meer bekend is.

→ Ondertussen kun je ook alle seizoenen van Peaky Blinders, de soundtrack, spellen en de welbekende petten hier halen ✅

Komt er een Peaky Blinders seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas heeft de maker van Peaky Blinders, Steven Knight, in een interview met Variety aangegeven dat het zesde deel van Peaky Blinders het allerlaatste zal zijn. Hij liet weten: “Peaky is terug en met een knaller. Na de gedwongen productievertraging als gevolg van de COVID-pandemie vinden we de familie in groot gevaar en is de inzet nog nooit zo hoog geweest. We geloven dat dit het beste seizoen van allemaal zal zijn en we zijn er zeker van dat onze fantastische fans het geweldig zullen vinden. Terwijl de serie afloopt, gaat het verhaal in een andere vorm verder.”

Luttele uren nadat dit interview is verschenen, werd duidelijk dat het verhaal verder zal gaan in de vorm van een heuse Peaky Blinders-film.

Welke teaser of trailer is er van Peaky Blinders seizoen 6?

Recentelijk is de officiële trailer van Peaky Blinders 6 eindelijk naar buiten gebracht door de BBC. Je bekijkt hem hieronder direct.

Peaky Blinders Series 6 Trailer 🔥 BBC