Met een 8.8 op IMDb is Peaky Blinders een van de meest populaire series van het moment. Fans kunnen niet wachten tot het zesde seizoen uitkomt. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Peaky Blinders S6 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Peaky Blinders over?

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham net na de Eerste Wereldoorlog. Centrale figuur is Thomas Shelby, die de leiding heeft over een van de meest angstaanjagende bendes van de stad, de Peaky Blinders.

Op IMDb wordt de serie Peaky Blinders beoordeeld met een 8.8 uit 10.

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix? Helaas is hierover nog niets bekend, maar de beste schatting is momenteel eind 2021.

Komt er een Peaky Blinders seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niets over de komst van een eventueel zevende seizoen van Peaky Blinders. Zodra we meer weten, zal dat op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Peaky Blinders seizoen 6?

Jammer genoeg is er nog geen teaser of trailer van Peaky Blinders seizoen 6. Bekijk hieronder wel de hele gave trailer van deel 5 van de serie!


Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix Nederland?

Naar schatting is het zesde seizoen van Peaky Blinders rond eind 2021 op Netflix Nederland te zien.Peaky Blinders seizoen 6 Netflix