Pathé Thuis tegoed opwaarderen: zo doe je dat (stappenplan)

Wil je net een leuk filmpje kijken op Pathé Thuis, heb je niet meer genoeg tegoed op je account staan. Wanneer je in de app of op je smart tv aan het kijken bent, kan het zijn dat je niet goed kunt vinden waar je je Pathé Thuis tegoed kunt opwaarderen. Wij leggen je uit hoe je dit moet doen.

Zo kun je je Pathé Thuis tegoed opwaarderen

Het is belangrijk om te weten dat je voor het opwaarderen van je Pathé Thuis-tegoed naar de website van Pathé Thuis moet. Via de app kun je dit niet doen. Hieronder leggen we in een stappenplan uit welke handelingen je precies moet uitvoeren.

  1. Ga naar de officiële website van Pathé Thuis
  2. Log in met je account
  3. Klik op je naam en dan op ‘Tegoed ophogen’
  4. Kies een bedrag en betaal
  5. Kijken maar! 🍿

Films huren en kopen bij Pathé Thuis

Je hebt tegoed nodig om films te kunnen huren en kopen bij Pathé Thuis. Dit is namelijk een TVOD-streamingdienst, wat ‘Transactional Video On Demand’ betekent. Dit houdt in dat er voor het kijken naar content een individuele transactie nodig is. Je kunt films over het algemeen huren voor een bedrag tussen de €1,99 en €5,99. Het kopen van een film kost je wat meer, maar maximaal €15,99.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van films en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Pathé Thuis voegt regelmatig nieuwe films toe aan haar aanbod. In het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand zie je precies welke nieuwe titels op de planning van de streamingdienst staan. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over films en series? Laat je dan informeren via je mail of volg onze social media-kanalen. Ook kun je je aansluiten bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden.

Pathé Thuis 🍿

Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.