Pathé Thuis Aanbod

Hier vind je een lijst van het volledige Pathé Thuis aanbod. Alle films die je nu kunt kijken op video on demand-streamingdienst Pathé Thuis vind je in deze tabel. De lijst met het aanbod van alle 5.300+ titels wordt regelmatig bijgewerkt om hem up-to-date te houden. Ga direct naar Pathé Thuis om te beginnen met films kijken.

Pathé Thuis aanbod van films

Kosten van het huren of kopen van films via Pathé Thuis

Je aansluiten bij de streamingdienst Pathé Thuis is helemaal gratis en vrijblijvend en kan via deze pagina gedaan worden. Verder kun je films bij de streamingdienst huren of kopen. Het huren van een film kost tussen de €1.99 en €5.99 en biedt je 48 uur toegang tot de titel in je app of browser op bijvoorbeeld televisie, mobiel, laptop, tablet en spelcomputer. Het kopen van een film kost wat meer en is afhankelijk van de titel. Via de bovenstaande link om je aan te melden kun je ook het hele aanbod van films op Pathé Thuis bekijken. Meer informatie vind je op onze pagina wat kost Pathé Thuis?

Meer informatie over deze streamingdienst

Inmiddels weet je welke films er op dit moment allemaal te zien zijn op TVOD streamingdienst Pathé Thuis, maar misschien ben je ook wel benieuwd naar de beschikbaarheid van films in 4K of het onbeperkt of tijdelijk kijken naar je favoriete films op dit video on demand-platform. Via de informatiepagina over Pathé Thuis vind je alles wat je te weten wilt komen over deze streamingdienst.