Geweldig nieuws: ‘Oogappels’ krijgt naast een zesde ook een zevende seizoen

Liefhebbers van Nederlandse series zitten natuurlijk met smart te wachten op het zesde seizoen van Oogappels. Daarmee komt het verhaal gelukkig nog niet voorgoed tot een einde. Malou Gorter, die je kent als hoofdpersonage Merel, heeft namelijk verklapt dat er ook een zevende seizoen gemaakt zal worden.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Oogappels’ krijgt nog minstens twee seizoenen

Vijf seizoenen lang kun je al genieten van de perikelen van de vier families uit Oogappels. Seizoen 5 kwam afgelopen najaar tot een einde en we wisten natuurlijk al een tijdje dat hierop ook een zesde seizoen zou volgen. Maar nu blijkt dat we zelfs nog kunnen uitkijken naar twee nieuwe seizoenen.

In het radioprogramma Volgspot vertelde Malou Gorter dat seizoen 6 niet het laatste zal worden, maar dat er ook een zevende seizoen op de planning staat. Heel goed nieuws!

Het zesde seizoen is dit najaar te zien

De eerste aflevering van Oogappels was in januari 2019 te zien. Sindsdien is het ieder jaar vaste prik, dus ook in 2024 staan er weer nieuwe afleveringen op de planning. We weten nog niet precies wanneer het zesde seizoen gaat beginnen, maar op dit moment worden de opnames afgerond en dus zal het naar alle waarschijnlijkheid weer in het najaar zijn.

De vorige twee reeksen begonnen allemaal begin september, dus we kunnen nu ook voorzichtig voorspellen dat we deze keer opnieuw in de negende maand van het jaar van de serie kunnen genieten. Wanneer het precies zal zijn, hoor je nog van ons.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.


Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.