Kijktip: déze heerlijke ziekenhuisserie is nu te streamen

Fan van Grey’s Anatomy en ER? Dan zou het best kunnen dat je op zoek bent naar een gloednieuwe ziekenhuisserie en daarom hebben wij een kijktip voor je. Viaplay heeft vandaag de eerste aflevering van The Night Shift live gezet. Deze serie is momenteel nergens anders te streamen en wordt door kijkers wel echt als een aanrader bestempeld.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Hier gaat de serie ‘The Night Shfit’ over

The Night Shift volgt een aantal artsen in het San Antonio Ziekenhuis die altijd ’s nachts werken. Zij komen regelmatig in botsing met de bureaucraten van het ziekenhuis, die begrotingen belangrijker lijken te vinden dan het welzijn van de patiënten. Een van de hoofdpersonages, dokter TC Callahan, heeft bovendien een tijd in het leger gediend en heeft nu PTSS-klachten. Zijn ex-vriendin werkt als hoofd van de nachtploeg en heeft de grootste moeite om hem in het gareel te houden.

De serie mengt dus, zoals we van andere bekende ziekenhuisseries gewend zijn, de gebeurtenissen in het ziekenhuis met de privélevens van de artsen. Volgens kijkers wordt dit op een prettige manier gedaan en zij belonen de serie dan ook met een keurige 7,4 op IMDb. In de hoofdrollen zien we Eoin Macken (Resident Evil: The Final Chapter), Jill Flint (The Good Wife), Brendan Fehr (Final Destination) en Robert Bailey Jr. (The Happening) terug.

‘The Night Shift’ is nu te zien op Viaplay

De allereerste aflevering van de serie is sinds donderdag 27 april te zien op Viaplay. De komende weken kun je dus steeds op de donderdag bij de streamingdienst terecht om een nieuw deel van het eerste seizoen te bekijken.

Dit is een van de vele titels die in april naar de streamingdienst gekomen is. Ook in mei staan er weer een hoop nieuwe titels op het programma, waaronder de spannende serie Accused. Benieuwd welke releases we nog meer allemaal kunnen verwachten? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Ontmoet de artsen van de nachtdienst in het San Antonio Ziekenhuis. Sommige artsen zijn na hun diensttijd in het leger naar huis teruggekeerd en hebben dingen meegebracht die niet zo gemakkelijk van zich af te schudden zijn.

TitelThe Night Shift
Jaar2014-2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 13.000 stemmen
MakersJeff Judah, Gabe Sachs
CastEoin Macken, Jill Flint, Brendan Fehr, Robert Bailey Jr., JR Lemon, Alma Sisneros, Esodie Geiger, Ken Leung, Scott Wolf

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.