Waar kun je de serie ‘The Good Wife’ (2009-2016) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Good Wife’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2009 met een IMDb-score van 8.4 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Good Wife’ uit 2009-2016 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Good Wife is een titel uit het jaar 2009 in het genre ‘Misdaad’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.4, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar The Good Wife bij SkyShowtime. Hier zijn alle zeven seizoenen van de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar The Good Wife bij Viaplay. Hier is de serie op het moment van schrijven eveneens te zien met alle zeven seizoenen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 20% korting op een jaarabonnement.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu ‘The Good Wife’ bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Good Wife kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Good Wife.

Gratis online kijken naar The Good Wife

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Good Wife bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, wel op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Als haar man na een schandaal in de gevangenis belandt, gaat Alicia weer als advocaat aan het werk. Ondanks al de schandalen en tegenspoed, probeert ze weer een nieuw leven op te bouwen voor haarzelf en haar gezin.

TitelThe Good Wife
Jaar2009
SoortSerie
CategorieMisdaad
IMDb-cijferGemiddeld 8.4 uit 10

Synopsis: SkyShowtime