🎥 | Peter Gillis stelt glunderend zijn nieuwe vriendin Wendy voor

In een nieuwe aflevering van Shownieuws stelt de succesvolle ondernemer Peter Gillis, onder het grote publiek vooral bekend van zijn razend populaire reality tv-programma Familie Gillis: Massa is Kassa, zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout voor aan de kijkers. Hieronder bekijk je direct de fragmenten en kom je meer over haar leeftijd, kinderen en woonplaats te weten.

Peter Gillis laat weten wie zijn nieuwe vriendin is: Wendy van Hout

In de onderstaande video van Shownieuws vertelt een stralende Peter Gillis dat hij dit een “supermoment” vindt, omdat hij zijn “grote liefde Wendy” aan de kijkers mag voorstellen. Zij is geboren in Eindhoven, maar woont inmiddels in Soest. Wendy heeft maar liefst vijf kinderen van de leeftijden 19, 17, 11, 9 en 4.

De twee tortelduifjes vielen op elkaars positieve energie en zelfstandigheid

Maar wacht, er is meer. Airen vroeg Peter en Wendy namens Shownieuws namelijk ook nog wat de twee zo leuk vinden aan elkaar. Peters fonkelnieuwe vriendin laat vervolgens in de onderstaande video weten dat ze is gevallen voor zijn positieve energie. De succesvolle ondernemer vertelt op zijn beurt dat het hem zo aansprak dat zij niet afhankelijk van hem wilt zijn en zelf haar eigen boontjes wilt doppen.

Dit weten we nu over Wendy van Hout, de gloednieuwe vriendin van Peter Gillis

Dit is alles wat we te weten zijn gekomen over het kersverse stel in de bovenstaande video, maar meerdere media zijn natuurlijk direct op onderzoek uit gegaan om te ontdekken wie Wendy van Hout nou eigenlijk is. Zo zijn ze er bij RTL Boulevard achtergekomen dat ze uit een kermisfamilie komt, waarmee ze rondreisde en waardoor ze ook lang zelf op de kermis heeft gewerkt. Sinds 2010 werkte ze in haar eigen zaak voor handel in tassen en accessoires, maar na de groei naar twee kledingwinkels gingen die helaas failliet. Nu ligt haar nieuwe werkvlak sinds 2019 op het gebied van tatoeëren in haar eigen tattooshop. In 2021 richtte ze echter weer een eigen webshop op, waarin ze opnieuw begon met kleding verkopen.

Veel mensen zijn overigens benieuwd naar de leeftijd van Wendy. Zij komt uit 1984 en is dus inmiddels 39 jaar oud, terwijl haar grote liefde Peter Gillis 61 jaar oud is. Daarnaast is ook bekend hoe hebben de twee elkaar ontmoet hebben, zo blijkt uit de bevindingen van het eerdergenoemde medium. Het was namelijk op Park Blauwe Meer in Lommel, een van de vakantieparken van de multimiljonair. We zullen hier dan ook vast en zeker meer over te weten te komen in de nieuwe afleveringen van Massa is Kassa, aangezien zijn splinternieuwe liefde hier ook in te zien zal zijn.


Synopsis: NLZIET