Waar kun je ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Familie Gillis: Massa is Kassa op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke KIJK te zien is op dit moment.

Waar kun je Familie Gillis: Massa is Kassa online kijken?

Familie Gillis: Massa is Kassa is op vrijdag 5 april terug op de buis. Iedere vrijdag kijk je om 20:30 uur naar een nieuwe aflevering op SBS6. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Familie Gillis: Massa is Kassa op NLZIET. Bij de streamingdienst NLZIET zijn alle elf de seizoenen via KIJK momenteel online te zien. Ook kun je alle afleveringen direct na de tv-uitzending terugkijken. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet bekijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Familie Gillis: Massa is Kassa niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality content te zien, maar deze serie kun je er niet streamen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Waar gaat het TV-programma Familie Gillis: Massa is Kassa over?

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020
Duur11 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of Familie Gillis: Massa is Kassa ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Blijf dan op de hoogte via onze website en social media-kanalen. Ook hoor je bij Streamwijzer welke films, series en tv-programma’s op dit moment nog meer allemaal op de Nederlandse streamingdiensten te zien zijn.


Synopsis: NLZIET