Nieuw op Videoland | Juli 2023

Als abonnee van Videoland ben je natuurlijk benieuwd welke films, series en sportuitzendingen je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Videoland in juli 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe film, serie en sport deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juli 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe film, serie en sport op Videoland in juli 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting: een serie, een film en een sporthighlight. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juli 2023 op Videoland in Nederland verwacht worden.

1. ZOOP: De Reünie (film, 2023)

ZOOP: De Reünie | Trailer | Vanaf 15 juli

Wie was er vroeger niet verslaafd aan de jeugdserie ZOOP? Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin maakten seizoenenlang Ouwehands Dierenpark onveilig en kregen drie eigen speelfilms. En toen stopte het avontuur. Tot nu. Binnenkort keert de complete cast namelijk na twintig jaar terug voor ZOOP: De Reünie. De acteurs, inmiddels niet zo jong en onervaren meer, vertrekken naar hun oude vertrouwde stekkie, de dierentuin in Rhenen. Hier halen ze herinneringen op, laten ze oude beelden zien en vertellen ze meer over die periode. Je bekijkt de speciale aflevering vanaf zaterdag 15 juli.

2. B&B Vol Liefde (serie, seizoen 3)

B&B Vol Liefde keert terug!

B&B Vol Liefde keert terug! Acht B&B-eigenaren openen in juli hun deuren voor ons en laten ons meekijken met hun zoektocht naar de liefde. Een aantal maanden geleden stelden elf kersverse kandidaten zich aan ons voor en acht van hen gaan ook daadwerkelijk op zoek naar romantiek. Je kunt de serie vanaf maandag 10 juli iedere avond zien bij RTL 4 en een week vooruitkijken bij Videoland. Benieuwd naar de kandidaten van de vorige seizoenen? Vanaf vrijdag 7 juli is ook de special B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? te streamen. Hierin kun je zien hoe het de deelnemers uit de vorige seizoenen vergaat.

3. Michella en Louisa Werken Mee (serie, seizoen 1)

Michella Kox en Louisa Janssen schitterden onlangs nog in Echte Meisjes In De Jungle en hebben nu een hoofdrol in hun eigen Videoland-programma te pakken. Vanaf maandag 17 juli steken ze in Michella en Louisa Werken Mee de handjes uit de mouwen. Ze gaan meehelpen in sectoren waarin het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is.

Lijsten met meer nieuwe films, series en sportuitzendingen op Videoland in juli 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft Videoland met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en tv-programma’s gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juli toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Videoland in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series: nieuw op Videoland in juli 2023

TitelSeizoenDatum
Another Round (Druk)1 juli
Ballerina1 juli
Berend Botje1 juli
Blippi Wonders1 juli
Colombiana1 juli
Corgi1 juli
Deadlock1 juli
Demain Tout Commence1 juli
First Mission1 juli
Het Echte Leven1 juli
John Wick 3: Parabellum1 juli
Just Go With It1 juli
Kin1 juli
Kom hier dat ik u kus1 juli
Long Shot1 juli
Love in a Bottle1 juli
Lucy1 juli
Oldboy1 juli
Planet 511 juli
Playmobil: de Film1 juli
Prisoners1 juli
Riders of Justice1 juli
The Bay of Silence1 juli
The Comeback Trail1 juli
The House of Magic1 juli
Valerian1 juli
Onder het hart2 juli
S.W.A.T.Seizoen 53 juli
Bob de Bouwer – De legende van de Gouden Hamer8 juli
Bumba8 juli
Buurman en Buurman Experimenteren erop Los8 juli
CoComelonSeizoen 28 juli
Foeksia de Miniheks8 juli
Mijn vader is een Detective: The Battle8 juli
Pieter KonijnSeizoen 28 juli
Storyzoo op avontuur IJs maken8 juli
TikTak8 juli
Tino Martin: Laat Me Leven8 juli
Vader met Vier kinderen op de top8 juli
Annie M.G.10 juli
Michella en Louisa Werken MeeSeizoen 117 juli
Juf RoosSeizoen 620 juli
De Bende van Oss23 juli

Tv-programma’s: nieuw op Videoland in juli 2023

TitelSeizoenDatum
B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?7 juli
Politie op je Hielen (UK)Seizoen 177 juli
Scott & BaileySeizoen 17 juli
Tino Martin: Live in Carre9 juli
B&B Vol LiefdeSeizoen 310 juli
Zoop: De Reünie15 juli
MTV’s Celebrity Ex on the BeachSeizoen 218 juli
Scott & BaileySeizoen 221 juli
Bla Bla Bla met SchaapSeizoen 127 juli

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Videoland, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Netflix, Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen

  • Welke films, series en sportuitzendingen zijn nieuw op Videoland in juli 2023?

    In deze lijst vind je de vooraf bekendgemaakte nieuwe films, series en sporten op Videoland in juli 2023. Onder andere staan een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde, de reünie van ZOOP en nog veel meer uitzendingen op het programma bij de streamingdienst deze maand.

  • Welke films, series en sportuitzendingen kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op Videoland?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films, series en sporten op Videoland per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.