Nieuwe B&B-eigenaren zijn bekend: ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’ vanavond te zien

Waren we een paar maanden geleden nog met zijn allen in de ban van Richard, Astrid en de zes anderen, nu staan er alweer een aantal gloednieuwe B&B-eigenaren te trappelen om op zoek te gaan naar de ware liefde. Vanavond is B&B Vol Liefde: De Aftrap te zien, waarin de (mogelijke) kandidaten van het derde seizoen zich aan ons voorstellen.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Elf B&B-eigenaren stellen zichzelf voor in ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde gaat vanavond officieel van start met de speciale aflevering ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’, waarin de elf gloednieuwe B&B-eigenaren zich aan ons voorstellen. Na zijn afwezigheid in het tweede seizoen is Art Rooijakkers er nu weer bij om de boel voor ons aan elkaar te praten. Leuk! Als je zelf ook op zoek bent naar de liefde, dan moet je vanavond extra goed opletten. Na de uitzending zullen de inschrijvingen opengaan en kun je je opgeven voor een date met een van de kandidaten.

Net als de vorige keer zullen de acht B&B-eigenaren die het meest bij het publiek in de smaak vallen te volgen zijn in het gloednieuwe seizoen. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de elf mogelijke kandidaten. De rest zie je vanavond (donderdag 29 december 2022) om 20:30 uur op RTL4. Je kunt de aflevering nu ook al vooruitkijken bij Videoland en terugkijken bij NLZIET.

Wanneer is ‘B&B Vol Liefde’ seizoen 3 eigenlijk te zien?

Vanavond krijgen we dus al een eerste beeld van de kandidaten van seizoen 3, maar wanneer kunnen we dan eindelijk naar de nieuwe afleveringen kijken? Daar moeten we waarschijnlijk nog wel even op wachten.

De vorige keer stelden de nieuwe B&B-eigenaren zich ook in de laatste week van het jaar voor, maar duurde het nog tot de zomer (11 juli om precies te zijn) voor we naar de nieuwe afleveringen konden kijken. Eerst moeten kijkers namelijk nog de tijd hebben om brieven te schrijven en daarna moeten de opnames nog plaatsvinden. Nog even geduld hebben dus. Uiteraard houden wij je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct via je mail als de releasedatum bekendgemaakt wordt.

Meer informatie over het programma

Realityprogramma waarin acht alleenstaande eigenaren van een B&B verspreid over Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet?

TitelB&B Vol Liefde
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieDocumentaire, Reality

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.