Nieuw op HBO Max | April 2024

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in april 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in april 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in april 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in april 2024 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. The Sympathizer (serie, seizoen 1)

Er is weer een nieuwe HBO Original onderweg naar de paarse streamingdienst. Vanaf maandag 15 april stream je er namelijk The Sympathizer, een serie die gebaseerd is op de gelijknamige roman van roman van Viet Thanh Nguyen die een Pulitzerprijs won. In deze thriller volgen we een communistische spion die half-Frans en half-Vietnamees is en actief is in de laatste dagen van de Vietnamoorlog. Daarna duiken we in zijn nieuwe leven als vluchteling in Los Angeles. Hij komt er daar achter dat hij zijn leven als spion nog niet helemaal achter zich heeft kunnen laten…

2. The Synanon Fix (serie, seizoen 1)

Rory Kennedy is als regisseur en producent in het bizarre verhaal van Synanon gedoken. Hij vertelt het verhaal van de opkomst en teloorgang van deze opzienbarende cult door de ogen van voormalige leden. In totaal zullen er vier afleveringen verschijnen. De première is bij HBO Max op dinsdag 2 april.

3. All American (serie, seizoen 6)

Al vijf seizoenen lang kunnen we genieten van de hitserie All American en aankomende maand zal het zesde seizoen van start gaan. Ook hier in Nederland kunnen we vrijwel gelijktijdig met de Verenigde Staten gaan genieten van de nieuwste episodes, want op maandag 8 april wordt het uitzendschema afgetrapt. Deze serie draait sinds het begin om een opkomende American football-speler uit de South Central-regio die wordt gerekruteerd door de Beverly Hills High School. Twee totaal verschillende werelden ontmoeten elkaar hierdoor.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in april 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in april toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in april 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
The Synanon Fix2 april
Divided Youth4 april
Metalocalypse: Army of the Doomstar6 april
Alex Edelman: Just For Us7 april
All AmericanSeizoen 68 april
Brandy Hellville & The Cult of Fast Fashion10 april
The Sympathizer15 april
An American Bombing: The Road to April 19th17 april
Conan O’Brien Must Go18 april
Sierra Madre: Clash in Paradise21 april
The Jinx: Part Two22 april
VelmaSeizoen 225 april
We’re HereSeizoen 425 april

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max