Nieuw op HBO Max | Maart 2024

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in maart 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in maart 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in maart 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in maart 2024 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. Wonka (film, 2023)

Iedereen kent Willy Wonka wel. Maar hoe heeft de iconische chocolatier en magiër eigenlijk zijn welbekende chocoladefabriek opgericht? Daarvoor moest hij een hoop obstakels overwinnen en hoe hem dat afging zie je in de film Wonka. Na Gene Wilder en Johnny Depp stapt Timothée Chalamet (momenteel ook te zien in Dune: Part Two) in de schoenen van het excentrieke personage. De film schitterde vanaf december op het witte doek en op vrijdag 8 maart kun je hem ook op HBO Max verwelkomen.

2. The Regime (serie, seizoen 1)

The Regime neemt ons mee naar het paleis van een modern Europees regime. Kanselier Elena Vernham verlaat het gebouw nooit en begint steeds instabieler te worden. Ze besluit een onbetrouwbare soldaat als vertrouweling aan haar kleine kring toe te voegen. Ondertussen probeert ze wanhopig haar macht binnen én buiten het paleis te vergroten. Er zijn hoofdrollen voor Kate Winslet en Matthias Schoenaerts. Benieuwd? De serie gaat op maandag 4 maart in première.

3. The Girls on the Bus (serie, seizoen 1)

Vier journalisten besluiten de handen ineen te slaan tijdens de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten. Ondanks hun verschillen, ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap. Dit is het verhaal van The Girls on the Bus, een nieuwe serie die vanaf donderdag 14 maart te zien is.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in maart 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in maart toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in maart 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Royal CrackersSeizoen 21 maart
Pianoforte1 maart
The RegimeSeizoen 14 maart
A Revolution on Canvas6 maart
The Dog HouseSeizoen 57 maart
The DisappearanceSeizoen 1-27 maart
Wonka8 maart
The Cleaning LadySeizoen 312 maart
Justice, USA14 maart
The Girls on the BusSeizoen 114 maart
Ramy Youssef: More Feelings24 maart
The Truth vs. Alex Jones27 maart
Jerrod Carmichael: Reality Show30 maart

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.