Nieuw op Disney+ | Juli 2024

Als abonnee van Disney+ ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Disney+ in juli 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juli 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op Disney+ in juli 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juli 2024 op Disney+ in Nederland verwacht worden.

1. Descendants: The Rise of Red (film, 2024)

Hou jij van de muzikale Descendants-films? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf vrijdag 12 juli staat Descendants: The Rise of Red op Disney+. Deze vierde film draait om de dochter van de tirannieke Hartenkoningin van Wonderland. Zij wil terug in de tijd om haar moeders leven te veranderen en te zorgen dat ze niet meer zo harteloos is.

2. The Bear (serie, seizoen 3)

The Bear keert in juli terug. Carmy (Jeremy Allen White) heropent zijn restaurant. Daarmee wordt de druk op zijn schouders ook steeds groter. Hij spant zich meer dan ooit in en eist topprestaties van zijn team, onder meer met een ellenlange lijst van grondregels waar iedereen zich aan dient te houden. Het blijkt steeds lastiger om zijn gedrevenheid te evenaren, maar tegelijkertijd brengt het het team wel dichter bij elkaar. Benieuwd? Vanaf woensdag 17 juli kun je aan het bingen slaan.

3. Under the Bridge (serie, seizoen 1)

Dol op true crime? Op woensdag 10 juli verschijnt de waargebeurde misdaadserie Under the Bridge. Het draait om de verdwijning van de 14-jarige Reena Virk. Na een feestje met vrienden komt zij nooit meer thuis. We volgen het moordonderzoek dat daarop volgt, dat vol zit met verrassende wendingen. De hoofdrollen zijn voor Riley Keough en Lily Gladstone.

Lijsten met meer nieuwe films en series op Disney+ in juli 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft Disney+ met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juli toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Disney+ in Nederland. Elke releasedatum correspondeert met een lancering op die dag om 09:00 uur in de ochtend (Nederlandse tijd). Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op Disney+ NL in juli 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Red SwanSeizoen 13 juli
Land of TanabataSeizoen 14 juli
Under the BridgeSeizoen 110 juli
Descendants: The Rise of Red12 juli
The BearSeizoen 317 juli

Wekelijkse afleveringen

De onderstaande nieuwe episodes van series worden op het moment van schrijven al uitgezonden met wekelijks één of twee nieuwe afleveringen op Disney+ Nederland. In het lijstje vind je per serie in welk seizoen we ons momenteel bevinden en op welke weekdag episodes momenteel worden gelanceerd. Deze releases staan ook altijd vanaf 9 uur ’s ochtends Nederlandse tijd online.

TitelSeizoenWeekdag
9-1-1Seizoen 7Woensdag
Mission: Yozakura FamilySeizoen 1Woensdag
The AcolyteSeizoen 1Woensdag
TrackerSeizoen 1Woensdag
Welcome to WrexhamSeizoen 3Woensdag
The KardashiansSeizoen 5Donderdag
Code Geass: Rozé of the RecaptureSeizoen 1Vrijdag
The FableSeizoen 1Zaterdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Disney+, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.