Netflix heeft opnames tweede seizoen van The Witcher en Outer Banks afgerond

Goed nieuws voor liefhebbers van twee populaire series op Netflix van het afgelopen jaar: de opnames van het tweede seizoen van The Witcher en Outer Banks zijn afgerond! Het kan dus niet lang meer duren tot de vervolgseizoenen van deze titels op de streamingdienst te zien zullen zijn. Het nieuws werd door Netflix en persberichten via social media bekendgemaakt.

The Witcher seizoen 2 op Netflix

In een gloednieuwe video zien we dat de cast & crew achter de schermen bezig zijn met het tweede seizoen van The Witcher en wordt het mooie nieuws gedeeld: “It’s a wrap!” Het vervolg van The Witcher staat volledig op camera en het kan niet lang meer duren tot seizoen 2 naar Netflix komt. Een exacte datum is nog niet bekend.

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

Outer Banks seizoen 2 op Netflix

Ook werd op 8 april het mooie nieuws naar buiten gebracht dat het vervolgseizoen van Outer Banks volledig op camera staat. Via Twitter deelde Netflix het nieuws met een gezellige foto van de cast.

Outer Banks volgt een groep tieners in de Outer Banks van North Carolina die “Pogues” worden genoemd en vastbesloten zijn om uit te zoeken wat er is gebeurd met de vermiste vader van de leider van de groep, John B. (Stokes). Onderweg ontdekken ze een legendarische schat die verbonden is met John B’s vader.