Outer Banks seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Outer Banks is één van de nieuwste kijkhits op Netflix! Nu zijn fans benieuwd wanneer de bloedmooie en getalenteerde cast terug zal keren voor het bevestigde tweede seizoen van de spannende serie en wat de release date is. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Outer Banks seizoen 2 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Outer Banks over?

Outer Banks volgt een groep tieners in de Outer Banks van North Carolina die “Pogues” worden genoemd en vastbesloten zijn om uit te zoeken wat er is gebeurd met de vermiste vader van de leider van de groep, John B. (Stokes). Onderweg ontdekken ze een legendarische schat die verbonden is met John B’s vader.

Titel: Outer Banks
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 7.7 uit 7,170 stemmen
Makers: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
Cast: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Outer Banks op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel is helaas nog niet bekend wanneer seizoen 2 van Outer Banks naar Netflix Nederland komt. Waarschijnlijk zal de release datum in 2021 liggen. Zodra we meer weten, hoor je het in de Streamwijzer Groep of via je mail.

→ Vergelijkbare series met Outer Banks vind je hier 🍿

Komt er een Outer Banks seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde seizoen van Outer Banks volgt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Outer Banks seizoen 2?

Jammer genoeg zijn er nog geen beelden van het tweede deel. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor de komst van deel 2.