The Witcher seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

The Witcher seizoen 1 is vanaf 20 december 2019 te zien op Netflix Nederland. Kijkers vragen zich nu al af wanneer het tweede seizoen van de populaire serie zal verschijnen, waarvan de productie door Netflix al officieel bevestigd is. Seizoen 2 van de serie zal volgens de makers in 2021 verschijnen op Netflix. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Witcher S2 op Netflix?

Tijdlijn van het eerste seizoen van The Witcher. Zie voor meer uitleg ook het artikel over de tijdlijn van The Witcher S1.

Waar gaat het verhaal van The Witcher over?

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

The Witcher krijgt een 8.9 uit 10 op IMDb.

Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix? Inmiddels weten we dat het tweede seizoen in 2021 in première zal gaan op de streamingdienst.

Kom er een The Witcher seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Gelukkig bieden de boeken genoeg ruimte om nog heel wat seizoenen van The Witcher te laten verschijnen. Of dat ook daadwerkelijk zal gebeuren, zal afhankelijk zijn van hoe enthousiast de serie online ontvangen gaat worden. Laten we het hopen!

Welke teaser of trailer is er van The Witcher seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer van het tweede seizoen, maar wel zijn de eerste beelden van Geralt in The Witcher seizoen 2 naar buiten gebracht via Twitter.


Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix Nederland?

In 2021 zal het tweede seizoen van The Witcher in première gaan op Netflix Nederland.