Tweede seizoen van The Witcher komt op 17 december naar Netflix

The Witcher seizoen 1 is vanaf 20 december 2019 te zien op Netflix Nederland. Kijkers vragen zich na al die tijd wachten af wanneer het tweede seizoen van de populaire serie zal verschijnen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Witcher seizoen 2 op Netflix?

→ De gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski waar The Witcher op gebaseerd is vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van The Witcher over?

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Jaar: 2019
Soort: Serie
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Maker: Lauren Schmidt
Cast: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni
IMDb: 8.2 uit 326.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Gebaseerd op: De gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski

Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix in Nederland?

Na lang, heel lang wachten is het nu eindelijk zo ver. Maar liefst twee jaar na het verschijnen van het eerste seizoen, heeft deel 2 van The Witcher nu een release datum gekregen van Netflix. Tijdens Witcher Con op 9 juli werd bekendgemaakt dat seizoen 2 van de serie vanaf 17 december 2021 op Netflix te zien zal zijn.

  • Waar kun je de serie The Witcher online kijken?

    The Witcher is een Netflix Original-serie en is daarom alleen op deze streamingdienst te zien. De fantasyserie zal dan ook niet in de toekomst op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform verschijnen.

  • Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix in Nederland?

    Vanaf 17 december 2021 zal het tweede seizoen van The Witcher op Netflix te zien zijn in Nederland.

Komt er een The Witcher seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Gelukkig bieden de boeken genoeg ruimte om nog heel wat seizoenen van The Witcher te laten verschijnen. Of dat ook daadwerkelijk zal gebeuren, zal afhankelijk zijn van hoe enthousiast de serie online ontvangen gaat worden. Momenteel is namelijk nog niets officieel bevestigd door Netflix. Laten we het hopen!

Welke teaser of trailer is er van The Witcher seizoen 2?

Er is nog geen officiële trailer van het tweede seizoen uitgebracht door Netflix, maar de eerste teaser is inmiddels al wel met ons gedeeld. Bekijk hem hieronder snel!

The Witcher: Season 2 Teaser Trailer | Netflix