Waar kun je de film ‘Napoleon’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Napoleon (2023) online kijken kunnen. Deze spectaculaire actiefilm van Ridley Scott laat de opkomst en ondergang van Napoleon Bonaparte zien. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Napoleon’ (2023) online kijken?

Napoleon draaide in november 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Apple TV+➡️ Ga meteen naar Napoleon bij Apple TV+. Deze streamingdienst zal de film op 1 maart 2024 aan het aanbod toevoegen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Napoleon bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Napoleon niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDeze film is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixNapoleon is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeJe kunt nu niet naar de film kijken bij SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

⚫️ Staat of komt ‘Napoleon’ op Apple TV+?

De distributie van Napoleon wordt door twee partijen verzorgd. In de bioscoop is Columbia Pictures (via Sony Pictures Releasing) het bedrijf dat hiervoor zorgt, maar bij streamingdiensten is het Apple Original Films (via Apple TV+). Daarom verwachten we de film binnenkort in het aanbod van deze streamingdienst. Een releasedatum is echter op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt.

🔴 Staat of komt ‘Napoleon’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor Napoleon uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

📺 Benieuwd wat wij van de film vinden? Lees onze recensie → ‘Napoleon’ overdondert met actie en acteerwerk, maar mist diepgang

🟡 Staat of komt ‘Napoleon’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé hetzelfde bedrijf is als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los bedrijf met een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn, waardoor je hem daar nu al kunt streamen.

Ga direct naar Napoleon bij Pathé Thuis 🍿

🟣 Staat of komt ‘Napoleon’ op SkyShowtime?

Napoleon werd gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures en daarom zou je denken dat de kans erg groot is dat we hem in de toekomst op de streamingdienst SkyShowtime kunnen bekijken. Dit is alleen nog niet eens zo zeker, want de film wordt in ieder geval via de streamingdienst Apple TV+ vertoond. Mogelijkerwijs hebben zij de exclusieve rechten in handen. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels toch wel te streamen is.

Ga direct naar de website van SkyShowtime 🤩

Verhaal en trailer van ‘Napoleon’ (2023)

Napoleon is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscawinnaar Joaquin Phoenix. In dit magistrale epos toont de legendarische regisseur Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde, en laat hij ons, door enkele van de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd, kennismaken met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

Streaming informatie over de film

TitelNapoleon
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 38 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Drama, Biografisch
RegisseurRidley Scott
CastJoaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.