Seizoen 4 van ‘Mayans M.C.’ staat nu op Disney+

De eerste drie seizoenen van de Sons of Anarchy-spinoff Mayans M.C. zijn sinds 27 april op Disney+ in Nederland te bewonderen en waren al direct een razend succes. Kon jij er ook geen genoeg van krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor je: het vierde seizoen is nu namelijk ook aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd!

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Vierde seizoen van ‘Mayans M.C.’ vanaf vandaag te zien

Amerikaanse kijkers konden al langer genieten van het vierde seizoen van Mayans M.C. Terwijl wij nog moesten wachten op seizoen 1-3 werden in de Verenigde Staten de eerste twee afleveringen van seizoen 4 al uitgezonden op 19 april 2022. Nu is het bij ons ook eindelijk zover. Gelukkig hoeven wij niet wekelijks te wachten op een nieuwe aflevering: vanaf 21 juli 2022 staan de 10 afleveringen allemaal tegelijkertijd online, inclusief de 77 minuten durende slotaflevering van het seizoen.

De Sons of Anarchy-spin-off scoort uitstekend bij het publiek, met een 7,5 uit 18.000 stemmen. Dit is niet zo goed als de originele serie (waarvan je de zeven seizoenen overigens ook exclusief op Disney+ kunt vinden), die hier met een 8,6 uit 291.000 stemmen met kop en schouders bovenuit steekt.

Komt er een vijfde seizoen van ‘Mayans M.C.’?

Op dit moment is er nog geen nieuws naar buiten gebracht over een mogelijk vijfde seizoen van Mayans M.C. Uiteraard houden wij je hier altijd van op de hoogte als dit wél het geval is. Schrijf je bijvoorbeeld in voor onze nieuwsbrief of check onze social media-kanalen. Wij laten je ook maandelijks weten welke nieuwe films en series naar Disney+ komen, zodat je geen enkele nieuwe release mist.

Meer informatie over de serie

Mayans M.C. volgt het leven van Ezekiel ‘EZ’ Reyes, een nieuw lid van Mayans M.C. aan de grens tussen Californië en Mexico. Ooit was hij een talentvolle jongen met de Amerikaanse droom binnen handbereik. EZ en zijn broer Angel worden hechter dan ooit nadat ze de waarheid achter de moord op hun moeder ontdekken. EZ wordt gedwongen om een nieuw leven op te bouwen in zijn kleine stad, maar zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit voor ogen had. Ondertussen worstelt hun vader Felipe met de keuzes die hij en zijn zoons hebben gemaakt.

TitelMayans M.C.
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
IMDb7,5 uit 18.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
RegisseurElgin James, Kurt Sutter
CastJD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.