Waar kun je de serie ‘Mayans M.C.’ (2018-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Mayans M.C. (2018-) online kijken kunnen. Inmiddels zijn er al meerdere seizoenen van deze spin-off serie van Sons of Anarchy geproduceerd en beoordelen kijkers de titel online met een gemiddelde score van 7,5 uit ruim 16.000 stemmen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Mayans M.C.’ uit 2018 online kijken?

Er is sinds april 2022 één streamingdienst waarop je de eerste drie seizoenen van Mayans M.C. online kunt kijken, waarna in juli 2022 ook seizoen 4 werd toegevoegd aan het aanbod. Daarnaast is het ook mogelijk om een DVD of Blu-ray van de serie aan te schaffen. Hieronder vind je de verschillende opties.

Disney+➡️ Ga meteen naar Mayans M.C. op Disney+. Dit is de streamingdienst waarop je in Nederland naar de serie kunt kijken. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 15% korting op een jaarabonnement.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Mayans M.C. vinden. Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp dit video on demand-platform kun je niet naar deze serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Mayans M.C. niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Mayans M.C.’ (2018-)

Mayans M.C. volgt het leven van Ezekiel ‘EZ’ Reyes, een nieuw lid van Mayans M.C. aan de grens tussen Californië en Mexico. Ooit was hij een talentvolle jongen met de Amerikaanse droom binnen handbereik. EZ en zijn broer Angel worden hechter dan ooit nadat ze de waarheid achter de moord op hun moeder ontdekken. EZ wordt gedwongen om een nieuw leven op te bouwen in zijn kleine stad, maar zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit voor ogen had. Ondertussen worstelt hun vader Felipe met de keuzes die hij en zijn zoons hebben gemaakt.

Streaming informatie over de serie

TitelMayans M.C.
SoortSerie
Jaar2018-
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
RegisseurElgin James, Kurt Sutter
IMDb7,5 uit 16.000 stemmen
CastJD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral

Synopsis: Disney