Eerste 3 seizoenen van Sons of Anarchy spin-off ‘Mayans M.C.’ zijn nu te zien op Disney+

“It’s not just a club. It’s a family.” Kon jij na 7 seizoenen bomvol zinderende avonturen van stoere motorclubs maar geen genoeg krijgen van Sons of Anarchy? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf vandaag (woensdag 27 april 2022) zijn seizoen 1-3 van de spin-off serie ‘Mayans M.C.’ eindelijk in Nederland te streamen. De 30 afleveringen, elk goed voor ongeveer een uur kijkplezier, zijn nu exclusief op Disney+ te zien.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 1-3 van Mayans M.C., spin-off serie van Sons of Anarchy, staan sinds 27 april 2022 op Disney+

Een paar weken geleden liet de magische streamingdienst al weten welke nieuwe films en series op Disney+ in april 2022 zouden worden toegevoegd. Hierdoor wisten we al dat we deze maand onder andere de muzikale hitfilm Bohemian Rhapsody en de racefilm Le Mans ’66 mochten verwelkomen, maar ook de nieuwe realityserie The Kardashians en… seizoen 1-3 van de Sons of Anarchy spin-off Mayans M.C.

Sons of Anarchy is al langer exclusief hier op Disney+ te streamen, nadat de 7 seizoenen uit het aanbod van concurrerende videodiensten in Nederland werden verwijderd. Vanaf vandaag is dus ook de spin-off serie eindelijk te streamen. Op de internationale filmdatabase wordt Mayans M.C. uit 16.000 stemmen beoordeeld met een gemiddelde score van een 7,5 uit 10. Dat is een prima cijfer, maar SOA blijft nog altijd ‘baas boven baas’ met een 8,6 uit 287.000 beoordelingen. Het verhaal van de Mayans biedt echter nog meer dan genoeg kijkplezier, want seizoen 1, 2 en 3 hebben elk 10 afleveringen en zijn hiermee goed voor een totale speelduur van ± 30 uur. 👉 Ga direct naar Mayans M.C. op Disney+.

Vierde seizoen op komst bij Disney+ Nederland? Momenteel uitgezonden in de Verenigde Staten

De oplettende kijker heeft misschien gemerkt dat met deze drie seizoenen het verhaal van Mayans M.C. nog niet helemaal compleet is. Dat klopt inderdaad, want het vierde seizoen is twee weken geleden van start gegaan in de Verenigde Staten met een dubbele aflevering, waarna episode 3 vorige week online verscheen.

Het gebeurt vaker dat we een paar dagen, weken of maanden na de Amerikaanse première ook in Nederland kunnen genieten van nieuwe afleveringen. Momenteel hebben we hierover nog geen nieuws ontvangen vanuit The Walt Disney Company, maar we laten het als eerste weten via je mail, onze website en onze social media kanalen zodra we te horen krijgen wanneer S4 van Mayans M.C. op Disney+ Nederland gelanceerd zal worden.

Mayans M.C. (serie, 4 seizoenen): verhaal, informatie en trailer

Mayans M.C. volgt het leven van Ezekiel ‘EZ’ Reyes, een nieuw lid van Mayans M.C. aan de grens tussen Californië en Mexico. Ooit was hij een talentvolle jongen met de Amerikaanse droom binnen handbereik. EZ en zijn broer Angel worden hechter dan ooit nadat ze de waarheid achter de moord op hun moeder ontdekken. EZ wordt gedwongen om een nieuw leven op te bouwen in zijn kleine stad, maar zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit voor ogen had. Ondertussen worstelt hun vader Felipe met de keuzes die hij en zijn zoons hebben gemaakt.

TitelMayans M.C.
SoortSerie
Jaar2018-
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
RegisseurElgin James, Kurt Sutter
IMDb7,5 uit 16.000 stemmen
CastJD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral

Synopsis: Disney