🎥 | Mark Gillis reageert op camera op heftige overval en mishandeling

Vorige week werd Mark Gillis, bekend van het realityprogramma Familie Gillis: Massa is Kassa bruut overvallen en mishandeld. De ondernemer werd onder andere geslagen in het gezicht. Nu heeft hij zijn verhaal gedaan voor de camera bij Shownieuws.

Mark Gillis laat weten hoe het met hem gaat na overvallen en geslagen te zijn

In een interview met Shownieuws liet de realityster en zoom van Peter Gillis weten hoe het nu met hem gaat. Hij vertelt in de onderstaande video zijn verhaal, bekent dat de overval echt wel iets met hem doet en toont zijn gehavende gezicht met bloeddoorlopen oog en blauwe plek eromheen. We spreken natuurlijk namens iedereen als we hopen dat het snel beter zal gaan met Mark.

Overval op Mark Gillis

De overval vond plaats in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 november 2021. Kort nadat de media het nieuws hadden opgepakt, verscheen er tot grote woede van de familie al een foto online van het gehavende gezicht van Peter Gillis’ zoon. Het heftige voorval waarin Mark gewond raakte door te zijn beroofd en in elkaar te zijn geslagen is natuurlijk niet iets wat je graag direct met de wereld deelt. Fans van de realityserie op SBS6 (waarvan seizoen 5 vorige week van start ging) reageerden geschokt.

Meer informatie over ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020
Duur5 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)
KijkenBekijk direct via KIJK
KijkenBekijk direct via NLZIET

Synopsis: NLZIET