Seizoen 5 van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ gaat vandaag van start

Nederlandse kijkers lijken de laatste jaren verknocht te zijn aan de realityprogramma’s op SBS6. Naast Chateau Meiland is één van de nieuwste favorieten Familie Gillis: Massa is Kassa over de vermogende en “foxwilde” selfmade miljonair Peter Gillis en zijn familie. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 5 op NLZIET? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken 🍿

Wanneer en waar kun je Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 5 online kijken?

Misschien heb je het al voorbij zien komen in het overzicht van de Top 10 kijktips voor week 45, maar er is een nieuw seizoen van je favoriete Nederlandse realityserie op komst! Peter, Nicol, Mark, Ruud en Inge worden onder de voice-over van Frank Lammers aan ons gepresenteerd in het vijfde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa.

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te zien. Ga direct naar de serie op NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken. Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video.

Streamwijzer: Op onze website verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering online. Hieronder kun je de eerste episode van het nieuwe seizoen bekijken en op de pagina Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken vind je alle afleveringen.

Waar gaat het verhaal van Familie Gillis: Massa is Kassa over?

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020
Duur5 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)

Komt er een Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 6 of is S5 het laatste van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er nog meer afleveringen van dit programma gemaakt gaan worden Zodra meer bekend is over een mogelijk vervolg, vermelden we het op de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 5?

Hieronder bekijk je alvast wat beelden om in de stemming te komen, maar een echte trailer is nog niet uitgebracht door de makers.


Synopsis: NLZIET