Waar kun je de film ‘Love Actually’ (2003) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Love Actually’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2003 met een IMDb-score van 7.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Love Actually’ uit 2003 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Love Actually is een titel uit het jaar 2003 in het genre ‘Romkom’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.6, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Viaplay ➡️ Ga meteen naar Love Actually bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is de film op het moment van schrijven te zien.
✅ Pathé Thuis ➡️ Ga meteen naar Love Actually bij Pathé Thuis. Hier kun je de film op het moment van schrijven kijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
💿 Bol Je kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu ‘Love Actually’ bij Bol.
✔️ Netflix Op het moment van schrijven is de film ‘Love Actually’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
✔️ Videoland Op het moment van schrijven is de film ‘Love Actually’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Love Actually

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Love Actually bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De film volgt acht zeer verschillende koppels en hun vele problemen met de liefde tijdens een hectische maand vlak voor Kerstmis.

Titel Love Actually
Jaar 2003
Soort Film
Categorie Romkom
IMDb-cijfer Gemiddeld 7.6 uit 10


Synopsis: Viaplay