Komt er een seizoen 3 van ‘LOL: Last One Laughing’ op Amazon Prime Video?

Het is weer tijd om zo min mogelijk te lachen, gieren en brullen tijdens het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing op Amazon Prime Video. Tien kersverse cabaretiers werden zes uur lang opgesloten in een ruimte en moesten proberen elkaar een (glim)lach te ontlokken. Het tweede seizoen wordt op 10 januari 2024 voltooid. Maar de grote vraag die daarna opkomt is natuurlijk: komt er een seizoen 3 van LOL: Last One Laughing? En wanneer dan? Wij geven het verlossende antwoord.

Alles over ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 3

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het derde seizoen van LOL: Last One Laughing NL, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Last One Laughing seizoen 3?
📅 Wanneer verschijnt seizoen 3 op Prime Video?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een derde seizoen van ‘Last One Laughing’ op Amazon Prime Video?

Heel snel nadat we konden genieten van het eerste seizoen van LOL: Last One Laughing NL werd bekendgemaakt dat er ook een tweede seizoen zou komen. Erg verrassend was deze verlenging na het razende succes van het eerste deel, dat onder meer het virale Fluitlied opleverde, niet. Ook seizoen 2 wordt weer massaal bekeken.

Toch heeft Prime Video op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt of er in de toekomst een nieuw seizoen met nieuwe cabaretiers gaat komen. Uiteraard werken we deze pagina direct bij als er meer informatie naar buiten komt.

Wanneer komt ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Het is op dit moment dus nog niet bekend óf er een derde seizoen van LOL: Last One Laughing komt of niet. Daarom kunnen we de releasedatum ook nog niet met je delen. We kunnen wel inschatten dat het nieuwe seizoen, als dat er gaat komen, waarschijnlijk aan het einde van 2024 of het begin van 2025 te zien zal zijn.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Waar gaat ‘LOL: Last One Laughing’ over?

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersSeizoen 1: Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak
Seizoen 2: Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer, Rayen Panday

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.