Goed nieuws: er komt een tweede seizoen van ‘LOL: Last One Laughing’

Het hele internet stond de afgelopen weken vol met het Fluitlied van Bas Hoeflaak. De legendarische woorden “ik ga zo lekker spelen op mijn fluit” hebben we te danken aan de nieuwe comedyshow LOL: Last One Laughing op Amazon Prime Video. Gelukkig kunnen we binnenkort nog een keertje genieten van zo’n knap staaltje cabaret, want de streamingdienst heeft vandaag bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘LOL: Last One Laughing’ krijgt dit jaar nog een tweede seizoen

Sluit tien cabaretiers op in een ruimte waar ze door vijftig camera’s gevolgd worden, laat ze grappen maken en shows geven en geef ze één opdracht: niet lachen. Zelfs een glimlachje zorgt er al voor dat je een gele of rode kaart krijgt en uit het spel ligt. Dat is het format van de comedyshow LOL: Last One Laughing, die eerst in andere landen al een gigantisch succes was en ook in Nederland massaal bekeken werd. Daarom heeft streamingdienst Amazon Prime Video nu al besloten dat er een tweede seizoen komt.

Deelnemers van het eerste seizoen, Bas Hoeflaak en Henry van Loon, kondigen dit op Twitter aan. En, laten ze weten, we hoeven er niet eens heel lang op te wachten; de serie keert nog dit jaar terug voor gloednieuwe afleveringen. Leuk! Welke cabaretiers mee gaan doen is nog niet bekend, maar je mag suggesties achterlaten onder het Twitter-bericht.

Seizoen 1 van ‘LOL: Last One Laughing’ ging viral

Om het eerste seizoen van LOL: Last One Laughing kon je bijna niet heen. Op vrijdag 20 januari was het internationale succes eindelijk te zien in Nederland en bij ons waren de deelnemende cabaretiers Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Roué Verveer, Henry van Loon, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. Vooral die laatste had de lachers erg op zijn hand.

Met zijn Fluitlied maakte hij het onmogelijk voor zijn medespelers en het publiek thuis om niet te lachen. De fragment ging dan ook volledig viral op social media. Heb je hem gemist? Hieronder bekijk je de hilarische beelden.

→ Alles zien? Bekijk direct het eerste seizoen van LOL: Last One Laughing 😂

Meer informatie over de serie

De eerste drie afleveringen van LOL: Last One Laughing verschenen op vrijdag 20 januari op Amazon Prime Video, de overige drie afleveringen volgden op vrijdag 27 januari. Het complete eerste seizoen is nu dus te bingen op de streamingdienst van Amazon. Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de show. Tien talenten (Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas en Bas Hoeflaak) zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersTineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.