Dit hilarische fragment uit ‘LOL: Last One Laughing’ gaat viraal en moet je zien

“Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit.” Zelfs als je het nieuwe programma LOL: Last One Laughing op Amazon Prime Video nog niet gezien hebt, kan het bijna niet anders dan dat je deze woorden de afgelopen dagen voorbij hebt zien komen. Ze komen namelijk uit een fragment van de comedyshow dat viraal gaat op TikTok en andere social media en zorgen ervoor dat kijkers massaal in een deuk liggen. Hieronder bekijk je de hilarische scène.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Moet je zien: hilarisch fragment uit ‘LOL: Last One Laughing’ gaat viraal

Tien Nederlandse cabaretiers worden in een ruimte opgesloten en met vijftig camera’s in de gaten gehouden terwijl ze één opdracht krijgen: niet lachen. Zelfs de allerkleinste glimlach wordt genadeloos afgestraft. Dat is het concept van de nieuwe comedyshow LOL: Last One Laughing, en vooral dankzij één van de deelnemers blijkt dit lastiger dan gedacht.

Naast Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Roué Verveer, Henry van Loon, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg en Soundos El Ahmadi doet namelijk ook Bas Hoeflaak mee. Je kunt hem kennen uit Sluipschutters, maar voortaan ook van het hilarische Fluitlied, dat op dit moment volledig viraal gaat op social media. En dat is niet zonder reden, want de komiek maakt de opdracht ‘niet lachen’ met deze act bijna onmogelijk. Bekijk het fragment hieronder.

Kijkers liggen in een deuk om Bas Hoeflaak in ‘LOL: Last One Laughing’

Het fragment wordt massaal gedeeld op social media en kijkers liggen in een deuk om het lied van Bas Hoeflaak. Zo laat cabaretier Jochem Myjer via Twitter weten dat dit het grappigste is wat hij in jaren gezien heeft. Een andere kijker zegt het fragment al honderd keer teruggekeken te hebben.

Meer informatie over de serie

De eerste drie afleveringen van LOL: Last One Laughing verschenen op vrijdag 20 januari op Amazon Prime Video, de overige drie afleveringen volgden op vrijdag 27 januari. Het complete eerste seizoen is nu dus te bingen op de streamingdienst van Amazon. Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de show. Tien talenten (Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas en Bas Hoeflaak) zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersTineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.