Hoe laat en waar kun je het Koningsdagconcert 2024 op tv en online kijken?

Koningsdag valt natuurlijk ieder jaar op 27 april en ook deze keer vertrekken Willem-Alexander en Máxima naar een stad in Nederland om de verjaardag van de koning te vieren. De goedgevulde dag wordt zoals altijd muzikaal afgesloten met het Koningsdagconcert. Maar wanneer en waar kun je deze uitzending eigenlijk online en op tv kijken? We vertellen je alles wat hier momenteel over bekend is.

Het Koningsdagconcert live kijken op zaterdag 27 april 2024 op tv en online

Deze zaterdag wordt de verjaardag van de koning gevierd. Koningsdag wordt op muzikale wijze afgesloten in Emmen. Daar bezoeken koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen het Koningsdagconcert. Het muzikale spektakel barst los om 20:25 uur en is vanaf de bank te volgen, op NPO 2.

Maar is het ook mogelijk om het Koningsdagconcert online te kijken als je geen tv-abonnement hebt? In onderstaande tabel laten we weten welke streamingdiensten de uitzending dit jaar vertonen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar het Koningsdagconcert bij NLZIET. De tv-uitzending is ingepland op zaterdag 27 april 2024 om 20:25 uur op NPO 2, waardoor je er ook online via NLZIET naar kunt kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen. Alle oude edities tot en met 2023 zijn hier eveneens terug te kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet kijken naar dit programma.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ SkyShowtimeHet is via deze nieuwe streamingdienst niet mogelijk om naar live tv te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft het Koningsdagconcert niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandHet Koningsdagconcert wordt niet uitgezonden door Videoland.

Waar kun je het Koningsdagconcert 2024 terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten het Koningsdagconcert 2024 terug te kijken als ze de uitzending gemist hebben. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Bij de streamingdienst NLZIET is het concert online te kijken op zaterdag, zoals we hierboven uitlegden, maar is ook terugkijken mogelijk. Direct na het starten van de tv-uitzending kun je het programma in het aanbod van de videodienst vinden. Bij NLZIET kun je daarnaast ook oude edities van het Koningsdagconcert terugkijken. 👉 Bekijk alle oude uitzendingen van het Koningsdagconcert nu bij NLZIET.

Hoe laat komt het Koningsdagconcert 2024 op tv en NLZIET?

Hierboven heb je kunnen lezen dat de uitzending van het Koningsdagconcert 2024 op zaterdag 27 april om 20:25 uur via NPO 2 op de televisie te zien zal zijn. Op dat moment kan door live tv ook op streamingdienst NLZIET naar de uitzending worden gekeken. Daarna kun je het programma ook terugkijken.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.