Filmliefhebbers, opgelet! ‘Killers of the Flower Moon’ is nu al te streamen

Iedere filmliefhebber heeft wel van Killers of the Flower Moon gehoord. Deze film verscheen een paar weken geleden op het witte doek en combineert kwaliteit voor en achter de schermen, met als regisseur Martin Scorsese en in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. Benieuwd? De film is nu al te streamen; Pathé Thuis voegde hem vanmorgen toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Kijkers zijn enthousiast over ‘Killers of the Flower Moon’

Killers of the Flower Moon neemt ons mee naar het Oklahoma van de jaren 20, waar de Osage-indiananstam door de vondst van olie ineens steenrijk wordt. Ernest Burkhart is de neef van de plaatselijke rancher William Hale en samen besluiten ze dat hij met Mollie, een lid van de stam, moet trouwen. Ondertussen beramen ze een plan om een aantal familieleden van Mollie uit te schakelen.

De hoofdrollen in Killers of the Flower Moon zijn dus voor Leonardo DiCaprio en Robert De Niro, maar ook Lily Gladstone, John Lithgow en Brendan Fraser zijn te zien. De film wordt door kijkers en critici geprezen, krijgt een dikke 8 op IMDb en ontvangt ook op social media lovende reacties. Hieronder zetten we er een aantal op een rij.

‘Killers of the Flower Moon’ staat op Pathé Thuis

Killers of the Flower Moon draait pas sinds 19 oktober in de bioscoop en is dus razendsnel naar je eigen thuisbioscoop gekomen. Pathé Thuis voegde de geprezen film op dinsdag 5 december toe aan het aanbod als Premium-film.

Je kunt hem nu kopen of huren. Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Killers of the Flower Moon en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Meer informatie over de film

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden. Killers of the Flower Moon is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist van laaghartig verraad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone).

TitelKillers of the Flower Moon
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur en 26 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurMartin Scorsese
CastLeonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, John Lithgow

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.