Waar kun je de film ‘Killers of the Flower Moon’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Killers of the Flower Moon (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe film van Martin Scorsese heeft hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Robert De Niro en draait om de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Killers of the Flower Moon’ (2023) online kijken?

Killers of the Flower Moon is sinds 19 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Apple TV+➡️ Ga direct naar Killers of the Flower Moon bij Apple TV+. Deze Apple Original Film verscheen op 12 januari 2024 in het aanbod van de streamingdienst.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Killers of the Flower Moon bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 5 december 2023 toe als Premium-film. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Killers of the Flower Moon niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxKillers of the Flower Moon is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Killers of the Flower Moon’ (2023)

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden. Killers of the Flower Moon is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist van laaghartig verraad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone).

Streaming informatie over de film

TitelKillers of the Flower Moon
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur en 26 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurMartin Scorsese
CastLeonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, John Lithgow

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.