Waar kun je de serie ‘Homeland’ (2011-2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Homeland (uit 2011) online kijken kunnen. Dit kijkcijferkanon krijgt uit ruim 300.000 stemmen gemiddeld een 8,4 uit 10. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Homeland uit 2011-2020 online kijken?

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Homeland op Disney+ in Nederland. Hier is de serie zonder aanvullende kosten te zien voor abonnees. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
💿 BolJe kunt de dvd en Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Homeland bij Bol.
⛔ SkyShowtimeAls abonnee van SkyShowtime kijk je naar heel wat films en series. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixDeze serie is sinds het verwijderen uit het aanbod van Netflix eind 2021 niet meer bij de videodienst te zien.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Homeland.

Verhaal van de serie Homeland (2011-2020)

Een Amerikaanse soldaat van wie gedacht werd dat hij in Irak was gedood, keert acht jaar na zijn verdwijning terug. Maar als de vreugde van zijn terugkomst is gedoofd, komen er twijfels op of hij echt een Amerikaanse held was, of dat hij deel uitmaakte van een slapende cel die een terroristische aanval plande.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2011
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Makers: Alex Gansa, Howard Gordon
Cast: Claire Danes, Mandy Patinkin, Damian Lewis
IMDb: 8.3 uit 334.000


Synopsis: Disney