Voordelen van een jaarabonnement op Disney+

Streamingdienst Disney+ is inmiddels alweer heel wat jaren actief in Nederland, maar niet iedereen weet dat je door een aantrekkelijk aanbod ruim 16% op een abonnement kunt besparen. Deze korting wordt namelijk aangeboden wanneer je kiest voor een jaarbetaling. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen van een Disney+ jaarabonnement zijn ten opzichte van een maandabonnement en wat eventuele baten zijn van een maandelijks opzegbaar abonnement.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Voordelen van een Disney+ jaarabonnement ten opzichte van een maandabonnement

Laten we vooropstellen dat er heel wat voordelen zitten aan het afsluiten van een Disney+ abonnement, voor welke optie je ook kiest. Je kunt onbeperkt en zonder reclame kijken naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Bovendien kun je dat ook nog eens doen met 4 schermen tegelijk op 7 gebruikersprofielen, zijn films en series dikwijls beschikbaar in (Ultra) HD kwaliteit, kun je downloaden op 10 apparaten tegelijk en is streamen via allerlei apparaten als laptop, tablet, computer, mobiel en (smart) TV mogelijk.

Het speciale voordeel van een jaarabonnement op Disney+ zit hem vooral in de portemonnee. Als je een financieel slimme keuze wilt maken, ga je voor een jaarabonnement. De streamingdienst geeft je namelijk ruim 16% korting op dat abonnement, waardoor je in feite 2 van de 12 maanden gratis kijkt. Als je het omrekent naar de kosten per maand, dan betaal je ineens in plaats van €10,99 per maand slechts €9,16. Goede deal, toch?

Bovendien ben je na een paar maanden echt nog niet uitgekeken met alle bestaande films en series die al op het platform staan en alle nieuwe titels die nog verschijnen. In de lijst met het volledige aanbod van Disney+ in Nederland houden we je op de hoogte van de nieuwste toevoegingen op het video on demand-platform van de vrolijke muis. Veel magisch kijkplezier!

Vergelijking van het Disney+ maand- en jaarabonnement

Hieronder hebben we voor een duidelijk overzicht nog eens de twee abonnementen naast elkaar gezet. Je ziet hier dat je inderdaad een stuk minder betaalt voor het jaarabonnement, maar dat een bijkomend voordeel van een maandabonnement is dat het maandelijks opzegbaar is. Bij het jaarabonnement kijk je echter omgerekend 2 maanden van de 12 gratis, wat ook wel echt een mooie deal is… De keuze is aan jou!

Disney+ Abonnement ‘Maandelijks’Disney+ Abonnement ‘Jaarlijks’
Wat kost Disney+ per maand?€10,99€9,16
Wat kost Disney+ per jaar?€131,88€109,90
HD beschikbaarJaJa
Ultra HD beschikbaarJaJa
Aantal schermen tegelijk mogelijk44
Aantal profielen op account mogelijk77
Aantal apparaten met gedownloade films en series tegelijk mogelijk1010
Kijken op laptop, tablet, computer, mobiele telefoon en tvJaJa
Toegang tot alle films en series op Disney+ NederlandJaJa
GroupWatch mogelijkJaJa
OpzegbaarMaandelijksJaarlijks
Eerste 7 dagen gratisNeeNee

Abonnement aanschaffen

Wil je graag gaan voor een van deze twee opties? Ga naar deze pagina op de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen. Het enige wat je zult moeten doen, is je bankrekening verifiëren en kiezen of je een maand- of jaarabonnement wilt nemen. Daarna kun je direct beginnen met streamen, wat een feest! We wensen je ontzettend veel kijkplezier met alle films en series van Marvel, Disney, Pixar, National Geographic en Star Wars!