Waar kun je de film ‘Home Alone’ (1990) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Home Alone’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 1990 met een IMDb-score van 7.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Home Alone’ uit 1990 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Home Alone is een titel uit het jaar 1990 in het genre ‘Familie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Home Alone bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien, net als de vijf andere Home Alone-films in de reeks. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 15% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Home Alone bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
NLZIET➡️ Ga meteen naar Home Alone bij NLZIET. Doordat de film op tv werd uitgezonden tijdens de kerstdagen, is hij daarna een week lang bij deze videodienst online terug te kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Home Alone bij Bol.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Home Alone kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Home Alone.

Gratis online kijken naar Home Alone

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Home Alone bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.

TitelHome Alone
Jaar1990
SoortFilm
CategorieFamilie
IMDb-cijferGemiddeld 7.7 uit 10

Synopsis: Disney+