Het streamen kan beginnen: ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 gaat vandaag van start

Mocro Maffia: Tatta staat nog vers in het geheugen en daardoor hadden kijkers misschien wel nóg meer zin in het vijfde seizoen, maar gelukkig is het vandaag zover. Videoland lanceert op vrijdag 2 juni 2023 de allereerste aflevering van de gloednieuwe reeks.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Eerste keiharde beelden van ‘Mocro Maffia’ seizoen 5

Het nieuwe seizoen belooft harder en heftiger dan ooit te worden, als we de eerste beelden mogen geloven. Samen met de releasedatum heeft Videoland namelijk recentelijk ook de trailer met ons gedeeld, die je hieronder bekijkt.

We zagen na de aftiteling van de in april verschenen Mocro Maffia-film over Tatta (die volgens kijkers een enorme aanrader was) al dat Paus en Potlood zich voorbereiden op een geheime operatie. Binnenkort zien we hoe dat ze vergaat en wat de gevolgen van Tatta’s acties zijn voor de verdere verloop van het verhaal. De teaser toont wat ons te wachten staat: enorm veel actie.

Het vijfde seizoen is vanaf 2 juni wekelijks te zien

Vanaf vrijdag 2 juni is het dus zover en kunnen we ons klaarmaken voor wekelijkse afleveringen van de hitserie. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er zullen zijn. Vorig seizoen waren het er acht, de twee seizoenen daarvoor zeven. Mocht je even zijn vergeten wat er allemaal gebeurd is in de laatste afleveringen, kijk dan alvast ter voorbereiding de onderstaande recap video in een paar minuten.

📺 Benieuwd wat er nog meer komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Meer informatie over ‘Mocro Maffia’

De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door een ruzie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Successen worden in deze rauwe dramaserie afgewisseld met grote tegenslagen en keiharde afrekeningen.

TitelMocro Maffia
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad
CastAchmed Akkabi, Mandela Wee Wee, Robert de Hoog, Omar Ahaddaf, Walid Benmbarek, Yassine Fadel, Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud, Iliass Ojja

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.