Hoeveel afleveringen heeft seizoen 5 van ‘The Kardashians’?

Het is tijd voor een splinternieuw seizoen van The Kardashians. Je favoriete familie gaat deze keer in overdrive en maakt natuurlijk een hele hoop mee. Sinds 23 mei kijk je iedere donderdag naar een kersverse aflevering op Disney+. Maar hoeveel afleveringen zullen er eigenlijk komen?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘The Kardashians’ seizoen 5?

Zoals het de Kardashians betaamt, staan er een half jaar na het vorige seizoen alweer nieuwe afleveringen klaar van hun eigen realityserie. Seizoen 5 van The Kardashians ging op donderdag 23 mei van start op Disney+. Wat je kunt verwachten? Uiteraard een hele hoop drama. Kim, Kourtney, Khloé, Kylie, Kendall en Kris maken weer een hoop mee, van babygeluk tot het witte doek. Volgens Disney gaan ze dan ook “in overdrive”.

Dit alles wordt, zoals tot nu toe alle seizoenen van deze realityserie, gevat in tien afleveringen. De laatste verschijnt hierdoor op donderdag 25 juli in het aanbod van de streamingdienst.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Uitzendschema van ‘The Kardashians’ seizoen 5

Op 23 mei verscheen de eerste aflevering van deze nieuwe reeks in het aanbod van Disney+. Sindsdien wordt het verhaal van je favoriete familie iedere donderdag vervolgd, met de seizoensfinale op 25 juli. Dit levert onderstaand uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag23 mei 2024
2Donderdag30 mei 2024
3Donderdag6 juni 2024
4Donderdag13 juni 2024
5Donderdag20 juni 2024
6Donderdag27 juni 2024
7Donderdag4 juli 2024
8Donderdag11 juli 2024
9Donderdag18 juli 2024
10Donderdag25 juli 2024

Verhaal en trailer van ‘The Kardashians’

In deze serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.