Waar kun je de Hulu-serie ‘The Kardashians’ (2022-) online kijken in Nederland? | + Uitzendschema

Veel realityliefhebbers vragen zich af hoe ze de nieuwe The Kardashians (2022-) online kijken kunnen. In de Verenigde Staten is dit programma op Hulu te bekijken, maar in Nederland zit dit net even anders in elkaar. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast vind je het volledige uitzendschema van de serie terug in dit artikel.

Waar kun je de serie ‘The Kardashians’ (2022-) van Hulu in Nederland online kijken?

In de Verenigde Staten wordt de nieuwe realityserie The Kardashians uitgezonden bij Hulu, een streamingdienst die in Nederland onderdeel uitmaakt van Disney+. Daardoor kon je elke week op donderdag om 09:00 uur genieten van een nieuwe aflevering van deze serie, exclusief op het video on demand-platform van The Walt Disney Company. In mei is ook seizoen 3 van start gegaan.

Disney+➡️ Ga meteen naar The Kardashians bij Disney+. Dit is de enige streamingdienst die de nieuwe realityserie online vertoont, tevens met het derde seizoen sinds 25 mei 2023. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 15% korting op een jaarabonnement.
🔀 HayuJe kunt alle 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians hier op Hayu bekijken, maar de nieuwe serie uit 2022 is er niet te zien.
🔀 ViaplayBij deze videodienst vind je veel realityprogramma’s van Hayu, waaronder hier op Viaplay alle 20 seizoenen van KUWTK. De nieuwe serie The Kardashians uit 2022 is er echter niet te bekijken.
🔀 NetflixSeizoen 11 tot en met 13 van Keeping Up With The Kardashians kun je momenteel op Netflix kijken, maar de nieuwe realityserie uit 2022 staat niet in het aanbod.
🔀 VideolandHier zijn seizoen 15-20 van KUWTK te zien, maar ook hier staat de nieuwe serie helaas niet online.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ discovery+Bij Discovery’s streamingdienst vind je veel realityprogramma’s, maar de nieuwe serie van de Kardashians is er helaas niet te vinden.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst van WarnerMedia heeft The Kardashians niet in het aanbod opgenomen.

Staat of komt ‘The Kardashians’ op Disney+?

Disney+ is de enige streamingdienst in Nederland waar de nieuwe realityserie The Kardashians (2022) te zien is. Je streamt hier zowel het eerste als het tweede seizoen van de serie.

Bekijk direct alle 3 seizoenen van The Kardashians op Disney+ 💎

Staat of komt ‘The Kardashians’ op Hulu?

De Amerikaanse videodienst Hulu is onderdeel van The Walt Disney Company, maar in Nederland is dit video on demand-platform niet te ontvangen. Daardoor kun je exclusief op Disney+ genieten van The Kardashians (2022).

Staat of komt ‘The Kardashians’ op Hayu?

In Nederland is Hayu de plek waar je altijd naar KUWTK kon kijken, maar het is niet de streamingdienst die de uitzendrechten van The Kardashians (2022) in handen heeft. Dat zal in de toekomst jammer genoeg ook niet veranderen, want The Walt Disney Company heeft het nieuwe contract voor de realityserie met de beroemde familie gesloten.

Bekijk direct alle 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians op Hayu 💁‍♀️

Staat of komt ‘The Kardashians’ op Viaplay?

Viaplay heeft in haar Nederlandse aanbod een enorme selectie van realitycontent van Hayu opgenomen, waardoor er meer dan 8.000 afleveringen van deze programma’s te streamen zijn. De rechten voor het vervolg van The Kardashians uit 2022 liggen echter exclusief bij Disney.

Bekijk direct alle 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians op Viaplay 😍

Staat of komt ‘The Kardashians’ op Netflix?

Netflix heeft in het Nederlandse aanbod seizoen 11, 12 en 13 van Keeping Up With The Kardashians opgenomen, maar de nieuwe serie van de wereldberoemde celebrities uit 2022 is bij de marktleider van de videodiensten in Nederland niet te zien.

Staat of komt ‘The Kardashians’ op Videoland?

Videoland heeft de rechten weten te bemachtigen van een deel van de seizoenen van Keeping Up With The Kardashians, namelijk van seizoen 15 tot en met 20. De nieuwe serie uit 2022 is er echter niet te streamen.

Verhaal, uitzendschema en trailer van ‘The Kardashians’ (2022-)

De familie die je kent en liefhebt is terug met een gloednieuwe serie die iedereen toegang geeft tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen de camera’s terug om waarheid te geven aan hun verhalen. Van de intense druk van het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische geneugten van speeltijd en schooluitval, deze serie brengt kijkers in de plooi met een meeslepend eerlijk verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

Er waren in totaal 10 afleveringen in seizoen 1 van deze serie te zien, wat ook in S2 het geval was. Nu komt er elke donderdag een nieuwe episode van seizoen 3 online op Disney+. Benieuwd wanneer en hoe laat je klaar kunt zitten voor de televisie om een nieuwe aflevering te kijken? Je vindt elke donderdagochtend om 09:00 uur Nederlandse tijd een nieuwe episode op de videodienst van The Walt Disney Company. Daardoor ziet het uitzendschema er als volgt uit:

Seizoen 3 (vanaf mei 2023)

AfleveringTitelSpeelduurWeekdagDatumNederlandse tijd
1“Can Everyone Get Their Sh*t Together?”45 minutenDonderdag25 mei 202309:00 uur
2NNB…?Donderdag1 juni 202309:00 uur
3NNB…?Donderdag8 juni 202309:00 uur
4NNB…?Donderdag15 juni 202309:00 uur
5NNB…?Donderdag22 juni 202309:00 uur
6NNB…?Donderdag29 juni 202309:00 uur
7NNB…?Donderdag6 juli 202309:00 uur
8NNB…?Donderdag13 juli 202309:00 uur
9NNB…?Donderdag20 juli 202309:00 uur
10NNB…?Donderdag27 juli 202309:00 uur
The Kardashians | Season 3 Official Trailer | Hulu

Streaming informatie over de serie

TitelThe Kardashians
Jaar2022
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality
CastKris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner

Synopsis: Disney