‘The Kardashians’ keert op déze datum terug op Disney+

Fan van Kim, Khloe, Kendall, Kylie, Kourtney en Kris? De bekende familie keert binnenkort terug met hun eigen realityserie op Disney+. Zij maken namelijk bekend dat het vijfde seizoen van The Kardashians over enkele maanden al op het programma staat, en wij vertellen je er alles over.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘The Kardashians’ is in mei te zien op Disney+

In september 2023 konden we voor het laatst genieten van nieuwe afleveringen van The Kardashians. Traditiegetrouw staat er razendsnel een kersvers seizoen op het programma. Ieder jaar kun je namelijk naar twee reeksen kijken en dus is het alweer bijna tijd voor seizoen 5. Kan je niet wachten? De datum die je in je agenda kunt noteren is donderdag 23 mei. Vanaf die dag verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering in het aanbod van Disney+.

Meer weten over de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van seizoen 5

De camera’s draaien weer op volle toeren in huize Kardashian Jenner. Zussen Kim, Kourtney en Khloé, halfzussen Kylie en Kendall en moeder Kris maken in de tien nieuwe afleveringen weer het nodige mee. Disney+ laat weten dat “ze in overdrive gaan”. Er komt van alles voorbij, van het witte doek tot babygeluk. En waarschijnlijk ook weer een hele hoop drama.

Meer informatie over de serie

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
GenreReality
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.