Hoeveel afleveringen heeft de Harlan Coben-serie ‘Fool Me Once’?

Heel Netflix is in de ban van de bloedstollende Harlan Coben-serie Fool Me Once. Maar voordat jij hem ook opzet, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoeveel afleveringen heeft ‘Fool Me Once’?

2024 begon goed met de komst van Fool Me Once. De serie is gebaseerd op een boek van Harlan Coben en draait om een vrouw die de dood van haar man probeert te verwerken. Dat wordt erg lastig als ze hem ineens op de beelden van de nannycam voorbij ziet komen.

Omdat dit een Harlan Coben-serie is, weet je wat je kunt verwachten: plottwist na plottwist en veel spannende cliffhangers. Daarom is het wel handig om te weten hoeveel afleveringen de serie duurt. In totaal zijn het er acht. De afleveringen duren tussen de 35 en 55 minuten.

Komt er een ‘Fool Me Once’ seizoen 2?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van Fool Me Once komt. Helaas hebben we slecht nieuws, want een nieuw seizoen lijkt onwaarschijnlijk.

Fool Me Once is namelijk een miniserie en die worden zelden verlengd. Bovendien heeft het een afgesloten verhaal en is het gebaseerd op één boek van Harlan Coben. Toch zou er altijd wat kunnen veranderen. We houden je natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Andere Harlan Coben-series op Netflix

In 2018 sloot Harlan Coben een deal met Netflix en konden we genieten van Safe. Er volgden nog zeven andere series, met als laatste dus Fool Me Once. Extra tip: ondertussen kwam er ook een Harlan Coben-serie naar Amazon Prime Video, Shelter genaamd. Gelukkig kun je die streamingdienst eerst 30 dagen gratis uitproberen. En goed nieuws: er staan ook alweer wat nieuwe Harlan Coben-series op de planning.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.