Komen er nog meer Harlan Coben-series naar Netflix na ‘Fool Me Once’?

Heel Netflix is in de ban van de nieuwe thrillerserie Fool Me Once. Omdat het een Harlan Coben-serie is, weet je al precies wat je ervan kan verwachten: plottwist na plottwist, onverwachte ontknopingen en heel veel spanning. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Veel mensen zijn dan ook benieuwd of er in de toekomst nog meer Harlan Coben-series naar Netflix komen. Wij zochten het uit.

Staan er nog Harlan Coben-series op Netflix op de planning?

Inmiddels is er met Fool Me Once alweer een achtste (!) Harlan Coben-serie op Netflix verschenen. En kijkers raken maar niet over het bloedstollende verhaal uitgepraat. Logisch dus dat er vraag is naar meer. Maar zijn er nog plannen voor een nieuwe Harlan Coben-serie?

Harlan Coben heeft in 2018 een deal gesloten met Netflix waarin vastgelegd werd dat de streaminggigant toegang zou hebben tot 14 van zijn boeken om die om te zetten in spannende series. Deze deal werd in 2022 vernieuwd, want toen werden de Myron Bolitar-serie en het laatste boek van Coben (Win uit 2021) hier ook nog aan toegevoegd. Er zijn inmiddels acht series verschenen naar de boeken van de bestsellerauteur, maar er is dus ruimte voor nog een hele hoop nieuwe titels.

In 2022 werd de productie van een (langlopende) serie gebaseerd op de Myron Bolitar-boeken al aangekondigd, al is het nog niet duidelijk hoe ver de streaminggigant hiermee is. Harlan Coben heeft in een interview met Deadline in ieder geval al aangegeven nog lang niet klaar te zijn met het maken van series. Inmiddels zijn er in ieder geval twee nieuwe series in de maak: gebaseerd op de boeken Missing You en Run Away.

🗣️ “Een van onze grootste doelen is om in de Verenigde Staten een Myron Bolitar-serie te maken, terwijl we ook overzees bezig blijven in de landen waarin we al succes gehad hebben en hopelijk in een paar nieuwe.”
– Harlan Coben

Dit zijn alle Harlan Coben-series op Netflix

In 2018 sloot Harlan Coben een deal met Netflix en konden we genieten van Safe. Er volgden nog zeven andere series, met als laatste dus Fool Me Once. Hieronder zetten we ze allemaal voor je op een rijtje, inclusief gesproken taal en IMDb-score. Extra tip: ondertussen kwam er ook een Harlan Coben-serie naar Amazon Prime Video, Shelter genaamd. Gelukkig kun je die streamingdienst eerst 30 dagen gratis uitproberen.

TitelJaarTaalIMDb-score
Safe2018Engels7.2
The Stranger2020Engels7.3
The Woods2020Pools6.6
El Inocente2021Spaans7.8
Spoorloos2021Frans6.3
Stay Close2021Engels6.9
Hold Tight2022Pools6.2
Fool Me Once2024Engels7.0

Verhaal en trailer van ‘Fool Me Once’

Wanneer ex-soldaat Maya haar vermoorde man ziet op een geheime nannycam, brengt ze een dodelijk complot aan het licht dat ver teruggaat in het verleden.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.