Gloednieuwe komedieserie ‘Hockeyvaders’ is vanaf vandaag te zien

Na misdaadseries Sleepers en Incognito is het weer tijd voor een wat luchtigere titel op Videoland. Vanaf vandaag kun je genieten van de komedieserie Hockeyvaders. Alle zeven afleveringen zijn op vrijdag 17 maart tegelijkertijd live gezet, dus bingewatchen behoort zeker tot de mogelijkheden!

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hier gaat de nieuwe komedieserie ‘Hockeyvaders’ over

Hockeyvaders neemt ons mee naar een chic hockeymilieu. Drie hockeyvaders van middelbare leeftijd proberen wanhopig jong te blijven. Door de veelbelovende fase waarin hun kinderen zich bevinden, worden ze op pijnlijke wijze geconfronteerd met hun eigen leven. Ze besluiten nog één keer te laten zien wie ze zijn. Het 100-jarige jubileum van de hockeyclub lijkt ze de perfecte gelegenheid, maar uiteraard eindigt dit in een complete pijnhoop.

De drie hockeyvaders worden vertolkt door Remko Vrijdag, Tijn Docter en Walid Benmbarek. Daarnaast zijn er ook rollen voor onder meer Sanne Wallis de Vries, Fockeline Ouwerkerk, Annet Malherbe, Maaike Martens en Holly Mae Brood. De serie werd bedacht door Beau van Erven Dorens, die zelf ook een klein rolletje mag spelen. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Meer nieuwe titels op Videoland in maart

Overigens is dit niet de enige nieuwe titel die we in maart op Videoland hebben mogen verwelkomen. Zoals je in onderstaand Instagram-bericht kunt zien ging op 3 maart ook een nieuw seizoen van De Verraders van start, is vanaf 30 maart Temptation Island: Love or Leave terug en kun je nu naar gloednieuwe afleveringen van De Jacht op de Mocro-Maffia kijken.

Benieuwd welke releases er nog meer allemaal op de planning staan? Ga dan naar het overzicht met nieuwe films en series op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan. Verder houden we je natuurlijk ook altijd op de hoogte van het leukste nieuws via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over ‘Hockeyvaders’

Hockeyvaders vertelt het verhaal over een ogenschijnlijk chic hockeymilieu waarin drie hockeyvaders (gespeeld door Remko Vrijdag, Tijn Docter en Walid Benmbarek) van middelbare leeftijd een wanhopig gevecht tegen de tijd voeren. De opwindende, veelbelovende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden, maakt bij de drie vrienden een meedogenloze midlifecrisis los. De kijker wordt meegenomen in de hockeywereld die ondanks vastgeroeste machtsverhoudingen opgeschud wordt door de nieuwe generatie.

TitelHockeyvaders
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreKomedie, Drama
CastWalid Benmbarek, Tijn Docter, Remko Vrijdag, Sanne Wallis de Vries, Fockeline Ouwerkerk, Annet Malherbe, Maaike Martens, Carolien Karthaus-Spoor, Holly Mae Brood, Leona Phillipo, Beau van Erven Dorens, Jim Bakkum, Peter Blok, Olivia Lonsdale, Tom Jansen, Damaris de Jong, Ellie de Lange, Sonia Eijken, Zoë Love Smith, Reiky de Valk

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.