Waar kun je de serie ‘Incognito’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Incognito (2023) online kijken kunnen. Deze Nederlandse misdaadserie draait om een undercover-agent die onderzoekt of een jonge vrouw een topcrimineel is. Hierdoor raakt hij verwikkeld in een strijd op leven en dood. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Waar kun je de serie ‘Incognito’ (2023) online kijken?

De serie Incognito ging op vrijdag 17 februari in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

VideolandHet eerste seizoen van Incognito staat sinds vrijdag 17 februari op Videoland.
⛔️ Disney+In het aanbod van Disney+ is de serie nu niet te vinden.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazons streamingdienst Prime Video heeft helaas Incognito niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal van ‘Incognito’ (2023)

Deze Videoland Original dramaserie draait om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix (Dragan Bakema) doet dat om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize (Melody Klaver) juist om diezelfde waarheid koste wat het kost verborgen te houden. Felix infiltreert in het leven van Lize en vanaf dat moment wordt er voortdurend gespeeld met de vraag: wat is echt en wat niet? Felix’ zoektocht naar de waarheid mondt uit in een bloedstollende strijd op leven en dood, waarbij Felix steeds meer wordt geteisterd door demonen uit zijn verleden.

Incognito | Trailer | Vanaf 17 februari

Streaming informatie over de serie

TitelIncognito
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
RegisseurThomas Korthals Altes
CastMelody Klaver, Juliette van Ardenne, Dragan Bakema, Jaap Spijkers, Jason de Ridder, Eelco Smits

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.