Je nieuwe guilty pleasure komt naar discovery+: bekijk seizoen 1 van ‘Heartbreak Island’ vanaf 23 mei

Eilanden blijken de perfecte broedmachine voor realityprogramma’s bomvol lust en drama. Zo zijn natuurlijk Temptation Island en Love Island al een paar jaar flinke kijkcijferkanonnen en winnen Ex on the Beach, Too Hot To Handle en andere series al lange tijd veel terrein. Nu komt ook op discovery+, de streamingdienst voor real-life entertainment, een gloednieuwe realityserie in dit genre. Bekijk vanaf zondag 23 mei de Nieuw-Zeelandse realityshow Heartbreak Island bij Discovery’s streamingdienst, waarin liefde, lust en loyaliteit elkaar in hoog tempo afwisselen. Wie wilt weten hoe wij het programma vinden, kan ook onze recensie van Heartbreak Island lezen op de website van Streamwijzer.

Eerste seizoen van Heartbreak Island komt op 23 mei naar discovery+

Het concept is inmiddels gedeeltelijk bekend bij liefhebbers van realityprogramma’s op stranden. We zetten 8 bloedhete mannen en 8 beeldschone vrouwen op een tropisch eiland, waar ze elkaar voor het eerst zullen ontmoeten met als doel om op zoek te gaan naar de ideale match.

Toch loopt het bij Heartbreak Island net wat anders. Van tevoren hebben de prachtige singles elkaar namelijk al online mogen beoordelen en hun favorieten mogen aanvinken. Op het eiland wordt gekeken of er een match is of niet. De gelukkigen worden aan hun favoriete date gekoppeld en de minder populaire personen moeten het doen met de overblijvertjes.

Liefde, lust en loyaliteit wisselen elkaar af in realityserie Heartbreak Island

Maar dan begint het spel pas echt. Elke week moeten de koppels samen enkele challenges doen, waarbij de verliezers het eiland dreigen te verlaten, tenzij ze gered worden door hun concurrenten. Echt pikant wordt het als ze tijdens Passion Play mogen beslissen of ze bij hun huidige date blijven of switchen naar een kandidaat met wie ze meer kans denken te maken.

Want niet alleen de liefde staat op het spel, ook de eindoverwinning voor het koppel dat het langst in de race blijft. Dit koppel gaat naar huis met de aantrekkelijke prijs van maar liefst 100.000 Nieuw-Zeelandse dollar (ongeveer 60.000 euro). Het wordt zo een spel van verleiden, manipuleren en strategisch spelen, waarbij liefde, lust en loyaliteit elkaar in recordtempo afwisselen. Bij discovery+ kun je vanaf zondag 23 mei kijken naar dit nieuwe programma.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland