HBO Max bij KPN in 2023: dit is alles wat we weten

Ben je klant van de tv-, internet- en telefoonaanbieder KPN en ben je benieuwd hoe het zit met het kijken van films en series op de nieuwe streamingdienst HBO Max in 2032? In dit artikel vind je alles wat we tot nu toe weten van de samenwerking tussen beide partijen en beschikbaarheid van een app zoals ook Netflix, Amazon Prime Video en YouTube die hebben. Verder lees je hier op de website van KPN alles over HBO Max.

Hoe kun je als klant van KPN naar HBO Max kijken in 2023?

Klanten van KPN willen graag weten hoe ze naar de films en series van HBO Max kunnen kijken in 2023. Allereerst is het goed om te benadrukken dat je altijd een direct lidmaatschap bij HBO Max zelf kunt afsluiten, los van of je klant van Ziggo, KPN, DELTA, T-Mobile of een andere tv-provider bent. Je kunt op de website van HBO Max een abonnement nemen en direct beginnen met alle films & series kijken.

Toch zijn er recente ontwikkelingen die meer interessante opties met zich meebrengen. Na NetflixViaplay en Disney+ kun je sinds oktober 2022 ook HBO Max aan je KPN-account toevoegen. Als je je entertainmentkorting nog niet hebt gebruikt voor een andere streamingdienst, kun je hierdoor bij je abonnement met mobiel en internet tot €5 per maand in mindering op je totale factuur krijgen en dus tot 60 euro per jaar besparen.

App van HBO Max als klant van KPN

Daarnaast vraagt men zich vaak af of er ook een app of kanaal beschikbaar of is als HBO Max-kijker bij KPN. In het overzicht van alle apps op de officiële website van KPN van het tv-kastje zien we een paar streamingdiensten onder ‘TV & Video’ staan: Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. Maar er missen er nog veel van de rest van de streamingdiensten in Nederland, waaronder recentelijk nog deze populaire paarse videodienst.

Toch kun je nu HBO Max op tv kijken met de app op KPN’s 5202 ontvanger. Als je die niet hebt, kun je nog steeds via de Smart TV-app, Google Chromecast, Apple TV of game console streamen. Overigens is er van andere streaminggiganten (zoals Disney+) nog geen app bij KPN en zo kun je ook nog niet met een applicatie naar bijvoorbeeld Videoland, NLZIET en discovery+ kijken.

Meer informatie over de streamingdienst

We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe streamingdienst via de informatiepagina over HBO Max. Zodra we meer horen over de details van HBO Max’ lancering bij KPN, zal je het als eerste te weten komen via je mail en in de Facebook groep met HBO Max-kijkers. En natuurlijk via de website en alle social media-kanalen van Streamwijzer.

HBO Max in Nederland