Gratis ESPN kijken: dat kan gewoon bij deze streamingdienst

De laatste tijd lees je bij ons steeds vaker over toffe films en series die bij CANAL+ te streamen zijn, maar er is nog iets heel interessants aan deze videodienst: je kunt als klant namelijk gratis ESPN kijken als je het abonnement met tv-zenders neemt. Inclusief 75+ kanalen, heel veel films en series en dus alle vier de ESPN-zenders vanaf €14,95 per maand, terwijl je er elders dikwijls meer dan twee keer zo veel voor betaalt.

ESPN Compleet zit standaard gratis bij CANAL+ met televisie

De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om geen traditioneel televisiepakket meer af te nemen. Ze zijn namelijk steeds meer aan het overstappen naar streamen. Zo is de opkomst van NLZIET je wellicht al opgevallen, maar de trend is ook opgemerkt door de grootste aanbieders van mobiel, tv en internet. Hierdoor zijn online kijkmogelijkheden als Ziggo GO, KPN iTV, Odido TV en de CANAL+ van voorheen Canal Digitaal en Online.nl geïntroduceerd. Zonder kastjes of kabels, maar gewoon rechtstreeks op je televisie, laptop, mobiel of tablet.

Nu is dat vaak nog relatief duur, omdat het doorgaans niet voordelig is om tv zonder internet af te sluiten. Maar CANAL+ heeft besloten om de prijs met €14,95 per maand erg laag te houden en het mooie is dat je daarbij ook naar het aanbod van allerlei exclusieve kwaliteitsseries en -films van CANAL+ kunt kijken. Daarnaast krijg je alle vier de zenders uit het ESPN Compleet-pakket standaard zonder aanvullende kosten erbij.

Aanbod van ESPN bij andere providers in Nederland

Bij sommige Nederlandse providers is alleen het eerste hoofdkanaal van ESPN standaard in je pakket opgenomen, terwijl er anderen zijn die helemaal niets van de sportzender vertonen. CANAL+ is echter de enige grote partij die alle vier de zenders zonder extra vereiste betaling aan elk pakket heeft toegevoegd. Ter vergelijking met de andere grote providers: bij KPN kost digitale tv momenteel €18 p/m en hier komt nog eens €12,99 maandelijks bovenop voor ESPN Compleet. Ziggo biedt Kabel TV nu aan voor €20,95 per maand en vraagt nog eens €17,95 p/m voor ESPN Compleet. De aanbieding van CANAL+ komt dus al snel op een besparing van de helft van het gebruikelijke bedrag uit. En dan hebben we het even niet over het toepassen van tijdelijke welkomstcadeaus om over te stappen, maar we kijken nu gewoon naar doorlopend de meest voordelige mogelijkheid om alle voetbalwedstrijden (en andere sporten) bij ESPN kunnen kijken.

Want, zoals je als voetballiefhebber misschien weet, is als onderdeel van het grote sportaanbod van ESPN de complete Eredivisie in Nederland bij deze zenders exclusief te volgen. Net als de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, de Europa + Conference League en tevens grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB, etcetera. Daarnaast kun je met het pakket wedstrijden live streamen via al je apparaten, maar bij een gemiste partij is het ook gewoon mogelijk om hem tot 7 dagen terug te kijken.

Ook mogelijk om tv te combineren met internet

Mocht je al eens van dit voordeel hebben gehoord bij een andere provider, dan kan het goed dat je al een keer in aanraking bent gekomen met Online.nl, een aanbieder van internet in Nederland. Zij zijn namelijk onderdeel van hetzelfde bedrijf als CANAL+, waardoor je de tv, sport- en film/serie-voordelen kunt combineren met een internetpakket. Je leest er alles over door hier op de officiële website van Online.nl een kijkje te nemen.

Als je graag tv en internet zou bundelen, dan betaal je de eerste 6 maanden met de huidige actie slechts 15 euro per maand extra. Je kunt dan overal in huis betrouwbare en stabiele wifi krijgt volgens deze aanbieder. Dit blijft echter allemaal optioneel, dus je kunt er ook voor kiezen om alleen tv (inclusief alles van ESPN en de films & series) te blijven kijken voor anderhalf tientje in de maand.

Eerste week gratis en elk pakket is maandelijks opzegbaar

Zoals we eerder al uitlegden, zitten alle vier de zenders van ESPN dus standaard zonder aanvullende kosten in het tv-pakket van CANAL+. Maar het is daarnaast ook nog mogelijk om tijdelijk helemaal kosteloos te genieten van alle voordelen van deze aanbieding. De provider heeft namelijk besloten om je de eerste week voor €0,00 kennis te laten maken met hun diensten.

Verder is elk pakket maandelijks opzegbaar, waardoor je flexibel blijft en op elk moment kunt beslissen om te veranderen van aanbieder. Via de onderstaande groene knop ga je direct naar de informatie- en bestelpagina van CANAL+, waarna je meteen kunt beginnen met kijken naar tv, films & series en sportuitzendingen bij ESPN. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.